Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni mailszerver beállítással kapcsolatban? Egy részletes, szájbarágós leírás is megfelelne (a neten csak olyanokat találtam, hogy írd ezt meg azt a terminalba...), de a legjobb az lenne, ha valaki tudna asszisztálni az egész folyamathoz.
A helyzet valahogy így néz ki:
Adott az Ubuntu VPS-em, amire rá van kötve egy domain. Apache, MySQL, PHP installálva, pár weboldal fut is a szerveren.
A lényeg az lenne, hogy tudjak kódból (jellemzően php) levelet küldeni, továbbá létre tudjak hozni domainenként email címeket (azoknak esetleg aliast is) és ezeket rá tudjam kötni imap-on keresztül a levelező kliensemre. Tehát semmilyen webmail felületre nincs szükségem.
Eddig postfix telepítve van, valahogy sikerült megoldani, hogy tudjak terminalból levelet küldeni (mail -s "Teszt" cimett@domain.hu) és ezt a lordjancso@localhost címről ki is küldi. Ahhoz hogy ez működjön, ezt a rövid leírást követtem: [link]
A kérdésem tehát annyi, hogy hogyan tovább és hogy tud-e ebben valaki nekem segíteni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Kés topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest