- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Nem tudom van-e jelentősége eddig 8 volt rajta de "most"(kb2-3hete) visszatettem a 7-est
Miközben telepítettem a linuxot ott emlékszek a partíció választás köz a /dev/sda volt rendszerbetöltőnek jelölve.
Majd miután nem sikerült próbáltam ez alapján de ebben olyan (számomra) mintha elakadna a dolog a chroot parancs után.
Vagy ezt kaptam vagy mintha nem is történne semmi
Majd végül rescatux vele sikerült elérnem,hogy elinduljon a telepített ubi de következő indításnál ismét a win indult
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Padavan firmware
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest