Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Legutóbb viszont megszívtam a TeXlive-val. Van belőle 2,4GB-os DVD-s változat (3,3GB kibontva), amiben minden csomagja benne van, semmit nem töltöget a netről (ez fontos, mert errefelé sajnos nem ritka a netkimaradás, és akkor sem akadhat meg a LaTeX-es munka, már szívtam emiatt), pont ezért adják ki hivatalosan így is.
Fel is tettem perlös installerrel, ahogy azt kell. Szépen fel is ment, de nem volt benne TeX-es szövegszerkesztő, ezért azt a csomagkezelőből telepítettem. Ezzel meg is szívtam, mert onnan fogva a rendszer rám erőltette még egyszer az egész TeXlive alkalmazást, és telepítette, feleslegesen, majd 2GB kibontva. Sehogy nem tudtam lebeszélni, hogy azokat a csomagokat hagyja a rákba. Próbáltam előtte külsős, letöltött csomagból telepíteni szövegszerkesztőt telepíteni hozzá, de ott is mindenáron telepíteni akarta a függőségeket.
Most meg dupla szopás lesz vele, mert ha a szövegszerkesztő meghívja vagy odakeveri véletlenül a csomagkezelős rendszer modulját a DVD-ről telepített rendszer moduljaihoz, akkor nem fogom tudni megfejteni, hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vallás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- YouTube
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest