- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szomorú, hogy nem találtam eddig egy normális dc-progit linux alá. egész megszoktam a valknutot, erre most nem bír letölteni. ''természetesen'' win alatt a dc++ megy gond nélkül, a valknut meg folyton azt mondja, hogy nincs szabad slot. merre induljak el a hibát keresni? a filelistát letölti, helyesen csatlakozik, keresni tud, csak mindenkinél azt mondja, hogy minden slot foglalt (pedig nem is).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Assetto Corsa EVO
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jövedelem
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest