- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nem lesz Xiaomi 16
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
gery2123 #19190 üzenetére
"Nagyon várom már az Elementary Os 14.04 re épülő verzióját."
Na ezzel én is így vagyok! A mostani HP laptopomon repül a Windows 8 is (a meló miatt muszály), mégis mellette ott az Elementary OS mert ezt meg szeretem. Így ha komoly melót kell csinálni Windows alatt vagyok, ha csak hétvégi pötyögés, film, zene akkor Linux alól."Mondjuk egy Lubuntut is ki lehetne próbálni, vagy egy Manjaro-t."
Igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Macska topik
- Hogwarts Legacy teszt
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest