Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mr.nagy
üzenetére
Kösz a válaszokat srácok, F34R és mr.nagy!
Igen, ezek a paraméterek, ezeket még leírhattam volna, sorry. Szóval csak simán gyengusz a gép? Erre én is gondoltam, és meg is néztem pl az Ubi követelményét. 700MHZ-s proci meg ilyenek.. Most ez hazugság vagy mi a tosz?
Mint-ek közül melyiket ajánlanád? Gondolom a Mate, Cinnamon, meg ezekről van most szó. Lehet még próbálkozom ezekkel, meg meglesem az Archbanget is, habár ez az elementaryt elég jól belaktam már, és stabilan megy is, csak zavar, hogy lassú. (Vagyis nem zavarna, mert mint írtam nem nagyon komoly dologra kell, csak már felhypeoltam magam, hogy milyen király lesz szélvész módjára száguldó Linuxszal zúzni
)Szerk.: gery2123 Neked is köszi a választ. Így gondolom én is. Elvileg simán megvan a követelmény :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)