- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #18534 üzenetére
Értem. Köszi!
Neten találtam pár infót OpenCL-es MySQL gyorsításról, meg hasonlókról, de mindegyik kísérleti állapotban van. Tehát ezek szerint van jövője, csak még jelene nincs.
Majd pár év múlva visszatérek rá.Más: Otthoni gépemen Chakra van, amivel csak részben vagyok elégedett. Most a Chakra költözik a nagy gépre ahol eddig Win7 volt, és a kis gépet otthoni szerverként és HTPC-ként szeretném használni (internet megosztás, netezés, file megosztás, alap szintű webszerverek dolgok, torrent, fullHD film lejátszás, stb.).
A gép egy AMD E350 APU 4GB Rammal. A kérdésem az, hogy érdemes-e ilyen gépre 64bites rendszert használni. A Ram miatt gondolom, elég a 32bit.
Annyi tapasztalatom még nincs linux téren (Chakra-n kívül csak ilyen i386-os Lubuntukkal volt dolgom, de ezeknél nulla multimédia volt)
Tehát szerintetek jelenleg melyik a probléma mentesebb?
Innentől el fogok boldogulni én is a választással.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest