- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #18534 üzenetére
Értem. Köszi!
Neten találtam pár infót OpenCL-es MySQL gyorsításról, meg hasonlókról, de mindegyik kísérleti állapotban van. Tehát ezek szerint van jövője, csak még jelene nincs.
Majd pár év múlva visszatérek rá.Más: Otthoni gépemen Chakra van, amivel csak részben vagyok elégedett. Most a Chakra költözik a nagy gépre ahol eddig Win7 volt, és a kis gépet otthoni szerverként és HTPC-ként szeretném használni (internet megosztás, netezés, file megosztás, alap szintű webszerverek dolgok, torrent, fullHD film lejátszás, stb.).
A gép egy AMD E350 APU 4GB Rammal. A kérdésem az, hogy érdemes-e ilyen gépre 64bites rendszert használni. A Ram miatt gondolom, elég a 32bit.
Annyi tapasztalatom még nincs linux téren (Chakra-n kívül csak ilyen i386-os Lubuntukkal volt dolgom, de ezeknél nulla multimédia volt)
Tehát szerintetek jelenleg melyik a probléma mentesebb?
Innentől el fogok boldogulni én is a választással.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fogyjunk le!
- Fujifilm X
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest