Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
a 9. utas
üzenetére
Python scriptet régebben használtam, több játékban is azzal lehetett rendesen moddolni, de már az is régen volt.

Tudsz valamerre jó QT creator leírást? Nem is igazán a c++ a gond, sima c-t használtam PC-s programozásban is nem csak beágyazott részen (mostanában csak ott programoztam, az meg más világ), csak kicsit összetett így elsőre. Mondjuk ha eljutok oda, hogy meghívom az egyik függvényből a shell scriptet, akkor már a gondjaim fele megoldódik, mert a feladat nagy részét a script végzi. (egy fpga-t vezérlek és nyelem le tőle a mért értékeket, ebből szeretnék majd grafikont rajzolni)
bobalazs: amikor ilyet csináltam, mentettem a partíciós táblát is. A visszaállításkor nagyobb vinyóra kerültek a dolgok, akkor csak az utolsó partíciót hozzáigazítottam az új mérethez, és készen is voltam. Tehát a partíciós táblát, és a partíciókat is visszaállítottam, ez két művelet a kpartedben, clonezillában nem tudom hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amatőr csillagászat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest