- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap kipróbáltam az Ubuntu linux-ot. Tetszik is, de akadt 2 nagy problémám.
(Szeretném előre leszögezni, hogy próbáltam választ találni magamnak a Google használatával, de nem sikerült ezért is írok ide)
Live USB módba használtam a rendszert, nem tudom ez számít e.-Asus Xonar DX-es hangkártyám-at nem kezelte a rendszer. Semmilyen hangot nem ad ki. Létezik Driver ehez a hangkártyához Linux alá?
-Razer Deathadder egeremet kezelte, de mivel 3500dpi, nagyon érzékeny, gyors az egér mozgása. Én alapból kis érzékenységgel használom windows-ba is és ez nagyon zavaró. Az egér beállítások menüben sem találtam megoldást. Hiába húztam a "csúszkát" az egér érzékenység nem változott.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest