- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
sztikac
üzenetére
ping elérési időket szeretnék monitorozni, amit win alatt a korábban linkelt Multiping by Nessoft progi szépen ki is rajzol live graph-okra, de linux (debian) alatt nem találtam megfelelő alternatívát.
találtam a Munin-hoz illeszkedő megoldást, Munin Live Daemon néven, viszont csak CentOS-ra van rpm csomag. Debian alatt próbáltam deb-et csinálni belőle, viszont nem megy.Itt van a demója, ilyen grafikonokat szeretnék, ping időkből

Valakinek nem sikerült véletlenül debian alatt beüzemelni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest