- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
sztikac
üzenetére
ping elérési időket szeretnék monitorozni, amit win alatt a korábban linkelt Multiping by Nessoft progi szépen ki is rajzol live graph-okra, de linux (debian) alatt nem találtam megfelelő alternatívát.
találtam a Munin-hoz illeszkedő megoldást, Munin Live Daemon néven, viszont csak CentOS-ra van rpm csomag. Debian alatt próbáltam deb-et csinálni belőle, viszont nem megy.Itt van a demója, ilyen grafikonokat szeretnék, ping időkből

Valakinek nem sikerült véletlenül debian alatt beüzemelni?

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest