Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
1) Amikor a múltkor valaki ilyet kérdezett, gyorsan kipróbáltam, működött. Mondjuk kézzel kellett túrkálni az xorg.conf-ban tehát nem kattintós, de utána a használat során már nem hiszem, hogy lesznek buktatók.
2) Általánosságban mind az nvidia mind az amd driver tudja dinamikusan szabályozni az órajeleket és az energiagazdálkodást, de teljesen lekapcsolni szerintem egyik sem fogja (az optimus meg hybrid crossfire izék szerintem nem nagyon működnek linux alatt, de majd valaki kijavít ha mégis). Fogyasztás szempontjából gugli szerint kb. 12W-ról van szó ami szerintem nem nagy tétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest