- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
- - - SANED help - - -
Sikeresen beizzítottam a HP all-in-one nyomtatóm CUPS segítségével egy Raspberry Pi-re, amin Debian fut. A nyomtatót sikeresen megosztottam Lubuntu és Windows gépek felé is az otthoni lokális hálózatomban, a távmenedzsment webes felülete is megy http-n 631 porton. A SANE is is rendesen megy a szerveren, ott jól lehet szkennelni terminálból és XSane ablakkal is.
Azonban valamiért egyik kliensről sem sikerül megszólítanom a scannert hálózaton át.
A szerveren a "scanimage -L" mutatja a scanner elérését. Azonban kliensről nem. A kliens oldalon a "hp-makeuri IP" sem mutat semmit.
4-5 konfig wikit is végignyaltam már sorról sorra. Merre induljak el tovább?
Előre is köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest