Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Sziasztok!
Egy win-es share-t szeretnék linux alá csatolni de úgy, hogy ne kelljen jelszót és user nevet beleírnom az fstab-ba. Tudom, egyszerűbb csak root-ra tekerni az fstab jogait, de anno mandriva-n láttam erre elegánsabb megoldást is, asszem credenstial (ha jól írtam) alkalmazásával. Tudja esetleg valaki hogyan tudok ilyet csinálni kézzel?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest