-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Nem találok megoldást egy nagyon egyszerűnek tűnő problémára. Van egy mappa (a), amiben több mappa van, amiben mégtöbb mappa/fájlok stb. És van egy másik mappa (b) szinte ugyanilyen felépítéssel, még a fájlok is megegyeznek, csak a tartalmuk más.
Ezt a két mappát szeretném összeolvasztani, mármint az A tartalmát belemásolni a B-be úgy, hogy az ottlévőket felülírja. MV/CP csinál egy másik mappát azonos nevű mappán belül (/a/c/ mappa a b/c/c/ lesz), ezért ez nem járható út. RSYNC lenne a megoldás szerintem, de azt még soha nem használtam.
Gondolom van valami piszokegyszerű megoldás, de nem jövök rá. Próbáltam A mappa tartalmát egy TAR-ba becsomagolni, majd B-be kicsomagolni, ( tar cf - . |(cd ../b; tar xvf - ) de nem minden fájlt rakott át (30-40ezer fájlról van szó kb, nem tudom miért nem rakta bele mind).
Mi lenne a megoldás?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest