- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Nem találok megoldást egy nagyon egyszerűnek tűnő problémára. Van egy mappa (a), amiben több mappa van, amiben mégtöbb mappa/fájlok stb. És van egy másik mappa (b) szinte ugyanilyen felépítéssel, még a fájlok is megegyeznek, csak a tartalmuk más.
Ezt a két mappát szeretném összeolvasztani, mármint az A tartalmát belemásolni a B-be úgy, hogy az ottlévőket felülírja. MV/CP csinál egy másik mappát azonos nevű mappán belül (/a/c/ mappa a b/c/c/ lesz), ezért ez nem járható út. RSYNC lenne a megoldás szerintem, de azt még soha nem használtam.
Gondolom van valami piszokegyszerű megoldás, de nem jövök rá. Próbáltam A mappa tartalmát egy TAR-ba becsomagolni, majd B-be kicsomagolni, ( tar cf - . |(cd ../b; tar xvf - ) de nem minden fájlt rakott át (30-40ezer fájlról van szó kb, nem tudom miért nem rakta bele mind).
Mi lenne a megoldás?
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest