- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano #16375 üzenetére
koszi, akkor megnyugodtam, hogy nem en csesztem el valamit
mert mikor valamit allitani kell, mindig parazok kicsit, hogy elrontok valamit, s most a nat atvarialasa miatt kellett megint piszkalni a config-ot (mondjuk azt, hogy mi az az ipv6 nat, nem is igazan ertem, de az ipv4 nat-ot is elpakoltak mas helyre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest