- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Van egy notebookom amin meguntam az xp fel-le rakását, elérkezettnek láttam az időt az ismeretlen linux világára...gondoltam én!
Lap-topra szeretném: Intel celeron 1.5ghz 512 ddr, asszem intel gma 945 integrált vga!
Leszedtem kiírtam az Ubuntu 12.04-et én kis naiv hát a boot se jött össze mert valami vga error és nem csinál semmit!
tudtok nekem olyan Ubuntut ajánlani amelyik ismerheti a vga-t, és el is kocogna e fent leirt notin?
Hálás köszönet, jó hétvégét!
Üdv.:MF
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest