Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Win xp-ben ezt irja eszközkezelőbena vga-ra: 82852/82855 GM/GME Graphics controller
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Van egy notebookom amin meguntam az xp fel-le rakását, elérkezettnek láttam az időt az ismeretlen linux világára...gondoltam én!

Lap-topra szeretném: Intel celeron 1.5ghz 512 ddr, asszem intel gma 945 integrált vga!
Leszedtem kiírtam az Ubuntu 12.04-et én kis naiv hát a boot se jött össze mert valami vga error és nem csinál semmit!
tudtok nekem olyan Ubuntut ajánlani amelyik ismerheti a vga-t, és el is kocogna e fent leirt notin?
Hálás köszönet, jó hétvégét!
Üdv.:MF
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest