Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #15498 üzenetére
@bambano : Na most nézegettem. Van olyan user, aminek az uid és gid-je is azonos a két rendszeren, és a diskless kliens mégis azt mondja, hogy ismeretlen a home/usernév tulajdonosa :S
Still googling, de ez eléggé khm, meredekAz nagyon helyes, ha nincs.
Én is ott szívtam be, hogy csak azután olvastam róla, hogy behúztam a Kmail alá a levelezésem, azt meg nem szívesen exportálgatom ki-be.
Erre a telepítésre marad az Akonadi, következőből (ha sikerül összeborítani a rendszert, de nem) majd kimarad...
Amúgy nem is a RAM miatt, mert az van, negyedét használja így is, csak rengeteget reszeli a winyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Robogó, kismotor
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest