Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
hát, bevallom, én már piszkosul nem tudom, hol mid van
dev/hde7-ről beszélsz, ami azt sejteti, hogy ez az 5. IDE eszközön van (hde), de akkor mi lóg az első négyen? mi az az ntfs (fast)? melyik partícióra települt a fedora (a / gyökér?)
hátha erre téved valaki fedorás, az én szerény gentoos ismereteim ehhez most, úgy tűnik, kevesek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó egy Pixel 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest