Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
nincs valainek ötlete mi lehet a hiba? megkérdeztem egy fedorát használó csoporttársamat, és neki elsőre látta az ntfs partíciókat a linuxa. nekem viszont a logikai kötetkezelő az inicializálatlan példányok közé teszi a /dev/hde
Partition 1: ő a /dev/hde1, a c meghajtó xp oprendszerrel
Partition 2: ő a kiterjesztett partíció, minden ami nem c, /dev/hde2
Partition 5: ő lenne a d-m, az adatpartició, /dev/hde5
Partition 6: ez nem tudom mi, nem én csináltam, 0.10GB, Linux (0x83) /boot csatolási ponttal
mi lehet a gond? már újratelepítettem, de azt sem oldott meg semmit

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest