-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
atesss #14310 üzenetére
munkára szánt gépben nem huzogatunk procit.
dual vga nekem összegerjedt, úgyhogy én többet nem próbálkozom ilyennel. sőt, a dvi-vga párosítás is gerjedt, csak a tiszta dvi-dvi csatlakozás ment zavarmentesen.
a régebbi 3ghz-es p4-ek szerintem többet fogyasztanak, mint a pentiumd
"Használtan két low-end Ati HD": híres utolsó mondatok linux topicban
akkor és csak akkor vegyél ati kártyát linuxhoz, ha már sokat korbácsoltad magad szöges drótokkal és valami érdekesebbre vágysz. egyébként pedig nvidia.
"Ha le van tiltva Biosból, akkor miért okozna gondot?": hogy kifizetted. ráadásul itt nem csak a prociba integrált vga-kra gondoltam, hanem bármilyen, alaplapra taknyolt cuccokra.
"Kenobi tábornokhoz. Amúgy miért pont hozzá?" mert a sz.p.snak vidéken a szleng neve az obizás, mint Kenobi tábornok keresztneve
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Le Mans Ultimate
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest