- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Mi a faszért kell leugatni?
Csak feltettem egy normális kérdést, és vártam rá normális választ, nem azt, hogy belekössenek, ahol csak lehet.
Azt majd én tudom, hogy minek nekem az ip szkenner, az nem a Te dolgod.
A google-t pedig képzeld megtalálom, és fél orás google-zés után, ha nem haragszol akkor mertem irni a forumba.
De ha az egyeseknek nem tetszik, az menjen, és keressen egy olyan forumot, ahol nincs ilyen.
Egyébként meg nem muszály minden kérdésre válaszolni, de Te biztos gyűjtöd a hsz-eket, akkor viszont erre is válaszolj legalább 5ször, és akkor hálás lehetsz az ilyeneknek, mint én, hogy miattuk lettél tag, vagy őstag, vagy ami éppen következik Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest