Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Mi a faszért kell leugatni?
Csak feltettem egy normális kérdést, és vártam rá normális választ, nem azt, hogy belekössenek, ahol csak lehet.
Azt majd én tudom, hogy minek nekem az ip szkenner, az nem a Te dolgod.
A google-t pedig képzeld megtalálom, és fél orás google-zés után, ha nem haragszol akkor mertem irni a forumba.
De ha az egyeseknek nem tetszik, az menjen, és keressen egy olyan forumot, ahol nincs ilyen.
Egyébként meg nem muszály minden kérdésre válaszolni, de Te biztos gyűjtöd a hsz-eket, akkor viszont erre is válaszolj legalább 5ször, és akkor hálás lehetsz az ilyeneknek, mint én, hogy miattuk lettél tag, vagy őstag, vagy ami éppen következik Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest