Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Mi a faszért kell leugatni?
Csak feltettem egy normális kérdést, és vártam rá normális választ, nem azt, hogy belekössenek, ahol csak lehet.
Azt majd én tudom, hogy minek nekem az ip szkenner, az nem a Te dolgod.
A google-t pedig képzeld megtalálom, és fél orás google-zés után, ha nem haragszol akkor mertem irni a forumba.
De ha az egyeseknek nem tetszik, az menjen, és keressen egy olyan forumot, ahol nincs ilyen.
Egyébként meg nem muszály minden kérdésre válaszolni, de Te biztos gyűjtöd a hsz-eket, akkor viszont erre is válaszolj legalább 5ször, és akkor hálás lehetsz az ilyeneknek, mint én, hogy miattuk lettél tag, vagy őstag, vagy ami éppen következik Neked. -
zsommi
senior tag
Hali!
Mondjon nekem vki valami fasza ip scannert linuxra, olyasmit mint Winben az Angry...
Fontos lenne, szal pls gyorsan mondjatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest