- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsommi
senior tag
válasz
Vilmoskorte #137 üzenetére
Mi a faszért kell leugatni?
Csak feltettem egy normális kérdést, és vártam rá normális választ, nem azt, hogy belekössenek, ahol csak lehet.
Azt majd én tudom, hogy minek nekem az ip szkenner, az nem a Te dolgod.
A google-t pedig képzeld megtalálom, és fél orás google-zés után, ha nem haragszol akkor mertem irni a forumba.
De ha az egyeseknek nem tetszik, az menjen, és keressen egy olyan forumot, ahol nincs ilyen.
Egyébként meg nem muszály minden kérdésre válaszolni, de Te biztos gyűjtöd a hsz-eket, akkor viszont erre is válaszolj legalább 5ször, és akkor hálás lehetsz az ilyeneknek, mint én, hogy miattuk lettél tag, vagy őstag, vagy ami éppen következik Neked. -
zsommi
senior tag
Hali!
Mondjon nekem vki valami fasza ip scannert linuxra, olyasmit mint Winben az Angry...
Fontos lenne, szal pls gyorsan mondjatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged