Hirdetés
- iPhone topik
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
válasz
gabyka
üzenetére
Hát nem...olyan szinten nem, hogy batyik elindulni ami nagynehezen felment.
Also...10.10-et leszedtem, pendrájvra fel és go. közel másfél óra volt a telepítés mert (és itt kapaszkodtam meg én is) nem ment a vinyó ha nem mozgattam az egeret
persze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra
...live-ként indítva a rendszert szintén zenész. 
A pen jó, másik lapitopira dugva pikk-pakk ott a live.Leszedtem egy puppy-t, egy damnsmall-t meg egy blackpanthert, mindet cd-re írtam de egyik sem hajlandó települni, amelyik hajlandó elindulni az nem fejezi be, kifagy stb. Amelyik azt mondja kész, az szintén elhasal a reboot után...
Azt hiszem innen szép nyerni...egy koca-linuxosnak...
bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.Szerk.: helyesírás...
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
persze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra
...live-ként indítva a rendszert szintén zenész.
bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.