- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz
gabyka #10896 üzenetére
Hát nem...olyan szinten nem, hogy batyik elindulni ami nagynehezen felment.
Also...10.10-et leszedtem, pendrájvra fel és go. közel másfél óra volt a telepítés mert (és itt kapaszkodtam meg én is) nem ment a vinyó ha nem mozgattam az egeretpersze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra
...live-ként indítva a rendszert szintén zenész.
A pen jó, másik lapitopira dugva pikk-pakk ott a live.Leszedtem egy puppy-t, egy damnsmall-t meg egy blackpanthert, mindet cd-re írtam de egyik sem hajlandó települni, amelyik hajlandó elindulni az nem fejezi be, kifagy stb. Amelyik azt mondja kész, az szintén elhasal a reboot után...
Azt hiszem innen szép nyerni...egy koca-linuxosnak...
bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.
Szerk.: helyesírás...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
gabyka #10891 üzenetére
Pl. Ubuntu tökéletes lesz oda, vagy ha rpm alapú kell, akkor egy OpenSuse.
Annyit hozzátennék, hogy a 2.6.38-as kernelben lehetnek gondjaid az Atheros wifivel, valamit variáltak a driveren. (alapból korábbi kernellel jönnek a fenti rendszerek, amikben nincs gond az atherossal)Beállítod a kollégának a vidkarit, Compiz felületet, és a wines kollégák meg csak ámulnak majd, hogy mire képes a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest