Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabyka

aktív tag

válasz gabyka #10896 üzenetére

Hát nem...olyan szinten nem, hogy batyik elindulni ami nagynehezen felment.
    Also...10.10-et leszedtem, pendrájvra fel és go. közel másfél óra volt a telepítés mert (és itt kapaszkodtam meg én is) nem ment a vinyó ha nem mozgattam az egeret :Y persze én elindítottam és leültem a kisfiammal filmet nézni. Naná, hogy egy fél-háromnegyed óra múlva ugyanott állt a telepítő ahol hagytam. Kajakra mondom, ahogy megmozdítottam az egeret rögtön ment egy keveset (elkezdett villogni a hdd-led) majd újra megállt. Na, ezzel elszórakoztam míg végzett majd szokás szerint megemlítette, hogy ürítsek cd-t/floppy-t/egyebet és enter. Újraindulás után bekéri a user/pass-t és az X máris újraindul...és kéri a user/pass-t, és újraindul, és újra :F ...live-ként indítva a rendszert szintén zenész. :F
    A pen jó, másik lapitopira dugva pikk-pakk ott a live.

Leszedtem egy puppy-t, egy damnsmall-t meg egy blackpanthert, mindet cd-re írtam de egyik sem hajlandó települni, amelyik hajlandó elindulni az nem fejezi be, kifagy stb. Amelyik azt mondja kész, az szintén elhasal a reboot után...

Azt hiszem innen szép nyerni...egy koca-linuxosnak... :) bár sok időt azt hiszem nem ölök bele.

Szerk.: helyesírás...

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz gabyka #10891 üzenetére

Pl. Ubuntu tökéletes lesz oda, vagy ha rpm alapú kell, akkor egy OpenSuse.
    Annyit hozzátennék, hogy a 2.6.38-as kernelben lehetnek gondjaid az Atheros wifivel, valamit variáltak a driveren. (alapból korábbi kernellel jönnek a fenti rendszerek, amikben nincs gond az atherossal)

Beállítod a kollégának a vidkarit, Compiz felületet, és a wines kollégák meg csak ámulnak majd, hogy mire képes a gép.

Új hozzászólás Aktív témák