Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Nem tudom, a mostani gépem simán vinné a KDE-t, de valahogy nekem szimpib a gnome.
Na mindegy ezen még ráérek filózni, mert egyelőre csak összel fogok linuxozni. Addig kénytelen vagyok ms-t nyúzni.
Még egy kérdés ha switchen keresztül kapcsolódok htpc-re, akkor simán csatlakozik nem kell semmi extra beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest