Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Tekergetem a gépemet, és sok év után megint belenéztem a bios beállításokba, és kapásból felvetődött bennem két kérdés.
1. Plug and Play OS: Keresgéltem itt a neten, és azt írják, hogy a linux 2.4 óta p&p, most 2.6-nál tartunk, ugye. Mégis ha beállítom a biosba, hogy p&p os-em van, akkor nem megy a hang (más működésbeli különbséget nem találtam). Miért nem? Kéne tekergetni a linux konfigját, hogy jól plugoljon és pléjeljen??? Ha a bios állítgat, akkor meg működik, utána felismeri jól a cuccokat a linux.
2. ACPI support: három közül választhatok: v1.0, v2.0, v3.0. Ennek is próbáltam utánakeresni, itt van egy hosszú írás róla. Ők a v3.0-ra hvatkoznak, akkor gondolom érdemes azt beállítani a biosban is, ugye? Eddgi 1.0-án ment, átkapcsoltam, és semmi változást nem tapasztaltam... Mondjuk gondolom desktop gépnél ezek annyira nem relevánsak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest