- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Tekergetem a gépemet, és sok év után megint belenéztem a bios beállításokba, és kapásból felvetődött bennem két kérdés.
1. Plug and Play OS: Keresgéltem itt a neten, és azt írják, hogy a linux 2.4 óta p&p, most 2.6-nál tartunk, ugye. Mégis ha beállítom a biosba, hogy p&p os-em van, akkor nem megy a hang (más működésbeli különbséget nem találtam). Miért nem? Kéne tekergetni a linux konfigját, hogy jól plugoljon és pléjeljen??? Ha a bios állítgat, akkor meg működik, utána felismeri jól a cuccokat a linux.
2. ACPI support: három közül választhatok: v1.0, v2.0, v3.0. Ennek is próbáltam utánakeresni, itt van egy hosszú írás róla. Ők a v3.0-ra hvatkoznak, akkor gondolom érdemes azt beállítani a biosban is, ugye? Eddgi 1.0-án ment, átkapcsoltam, és semmi változást nem tapasztaltam... Mondjuk gondolom desktop gépnél ezek annyira nem relevánsak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest