Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha minden gaz, akkor a GUI mixerem is az Alsamixer, szal azt tudom, hogy felvétel alatt végignyomkodtam, de semmi változás
Azaz, ha a Lne in-t húzkodom, akkor halkul-hangosodik, de a Line-In max. állásában olyan a hang, amit írtam.
A Capture pipákat is végigpróbáltam (felvétel közben azt is), de semmi, ugyanazt hallom végig a felvétel alatt.
Mondjuk gyanús, hogy a mikrofonról vesz fel valamit (de akkor a Mic csúszkára változna a hangerő), és áthallásból van meg a TV hangja, de ezt csak pár nap múlva tudom kipróbálni, mert melóban leszekViszont ezt kizárom még ma (mikrofon kihúz, csókolom).
A csatornaválasztás meg érdekes, nekem s 10.10 van, és semmi gáz nem volt vele soha. Az nekem is megy, hogy a TVtime-ból kilépés után, ha nem adok meg TV felvevéshez csatornát, akkor az jön be, amit a Tvtime-al néztem. Parancssorból vált csatornát a Mplayer?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest