-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
alsamixer-ben capture alatt a hangerőt próbáltad feljebb venni a megfelelő eszközön? illetve egyáltalán a megfelelő eszközbemenet van beállítva rögzítésre? (konzol --> alsamixer --> F4 (capture fül) --> csak a megfelelő eszköz/csúszka alatt legyen pirossal az írva, hogy CAPTURE (ezek a bemenetek kerülnek rögzítésre), és a hangereje legyen jól beállítva. a jobb 3 eszközt tudod váltogatni a bemeneteid között, azokhoz tartoznak a mellettük lévő szabályzók)
mondjuk 10.10 alatt bevallom most próbáltam először a rögzítést, 10.04 alatt használtam utoljára. valamit variáltak valamivel, mert a kép rögzítése default nálam most elég gány, de hang az van. meg amit észrevettem, és nem emlékszem, hogy régen így volt-e, hogy tv time alatt tudok csak csatornát választani, azaz ami ott utoljára ki lett választva, azt tudja csak rögzíteni az mtvcgui, nem megy a csatornaválasztás
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Autós kamerák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest