- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
kovaax #10512 üzenetére
Akkor nekem nem tiszta..
KDE -ről azthittem h az az amikor hasonló, a kinézet, mint egy windows-nál...
Egyébként, már töröltem is... egy redv_s skype-ot vagy egy torrent klienst nem lehet rárakni, nehogy már, "dos"-ban programozva vegyem rá arra h elkezdjen integrálódni meg ilyeneket..
Adtam egy (újabb) esélyt a linuxnak, de nem, ez nem embernek való oprendszer, egyébként, való igaz iszonyat gyors volt, meg ez is látott minden hardvert egyből, tehát nem kellett drivert telepítgetni...
De hát na, több éves "szak" tudással sem bírtam rávenni olyan alapdologra, h feltelepüljön 1-2 program...
Tudom, most mindjárt nekem estek, meg én vagyok a hülye, de nekem ez a véleményem....
Még ezt a Little Susie kipróbálom.... hátha egyszerübb már csak azért is , mert már benne vannak azok amik nekem kellenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest