Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
kovaax
üzenetére
Akkor nekem nem tiszta..
KDE -ről azthittem h az az amikor hasonló, a kinézet, mint egy windows-nál...
Egyébként, már töröltem is... egy redv_s skype-ot vagy egy torrent klienst nem lehet rárakni, nehogy már, "dos"-ban programozva vegyem rá arra h elkezdjen integrálódni meg ilyeneket..
Adtam egy (újabb) esélyt a linuxnak, de nem, ez nem embernek való oprendszer, egyébként, való igaz iszonyat gyors volt, meg ez is látott minden hardvert egyből, tehát nem kellett drivert telepítgetni...
De hát na, több éves "szak" tudással sem bírtam rávenni olyan alapdologra, h feltelepüljön 1-2 program...
Tudom, most mindjárt nekem estek, meg én vagyok a hülye, de nekem ez a véleményem....
Még ezt a Little Susie kipróbálom.... hátha egyszerübb már csak azért is , mert már benne vannak azok amik nekem kellenek...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Witcher 1 Collector's Edition
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest