- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluetiger9
csendes tag
csak most vettem, hogy van külön topic a szkripteknek
Sziasztok!Írtam egy szkriptet, aminek az lenne a feladata, hogy megnyit egy fájlt az Excel Viewerben:
#!/bin/sh
a="'Z:"
b="'"
c=$a$1$b
`env WINEPREFIX="/home/bluetiger9/.wine" wine "Z:/home/bluetiger9/.wine/drive_c/Program Files/Microsoft Office/Office12/XLVIEW.EXE" $c`Azt szeretném elérni, hogy ha meghívom a szkriptet így:
/bin/script.sh "/elso konyvtar/masodik konyvtar/excel fajl.xls"
akkor hajtsa végre a kővetkező parancsot:
env WINEPREFIX="/home/bluetiger9/.wine" wine "Z:/home/bluetiger9/.wine/drive_c/Program Files/Microsoft Office/Office12/XLVIEW.EXE" 'Z:/elso konyvtar/masodik konyvtar/excel fajl.xls'
De ehelyett ha az elérési útvonalban van szóköz, akkor az Excel Viewer úgy értelmezi, mintha több fájl akarnák megnyitni.Amíg csak Z:$1 írtam a $c helyére addig az egyszerű elérési útvonalú fájlokra működött, de most már azokra se megy.
Szerintetek hol rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest