Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne.
Az első, korábban már kiírtam, Slack-re szeretném a Mono nevű C# fejlesztőt telepíteni, de most biztos, ami biztos, elmentettem az összes cuccot, amit kiírt.
Ide feltöltöttem,A második, az az, hogy van itthon 2 gép, az egyik az enyém, Slack-el, másik tesómé, Win XP-vel, mindkettő ugyanarra a routerre csatlakozik. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám megcsinálni, hogy lássam az ő hálózati megosztását? Régen használtam Ubuntut, azon csak engedélyeznem kellett a Samba megosztást, aztán ment is (már ha jól emlékszem), itt most nem igazán jött össze. Amit találtam leírást, az arra vonatkozott, hogy a Samba szervert hogyan állítsd be, az nekem nem kell.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi