Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Dilikutya #2435 üzenetére

A méretet teljesen megértem. Ennek a Marvel Albumok-nak sok értelmét nem látom. A Csodák kora: a lencsén keresztül-t megvettem úgy, de semmi mást nem fogok. És mondta is a csávó a legutóbbi videóban, hogy nem fogy jól, és vélhetően a következő lesz az utolsó. Egy Thor-os sztori.

A különböző címek is támadható pont, én sem értem, hogy mi szükség ennyire. Bonyolítva van. Engem ez annyiban nem zavar, hogy ami érdekel, azt legalább el tudom olvasni, függetlenül attól, hogy mi a kiadás neve.

De az, hogy ki igénytelen - ki nem, ez szerintem nem most kezdődött el. Valamiért a Kingpin tud akkora forgalmat generálni, hogy folyamatosan jönnek új cuccok. Van tőkéjük egyrészt kiadni sok mindent, másrészt kicsit kísérletezgetni is. Szóval én e szempontból tök úgy érzem magam, hogy ha igényes is akarok lenni, nem tudok, mert nincs választék. Szóval ez jelenleg nem igénytelenség csupán, hanem kényszer.

Isten ments, hogy védjem a Kingpint minden áron. Mert egyáltalán nem ez a célom, de szerintem árnyaltabb ez a téma annál, minthogy minden amit a Kingpin csinál az szar, a többiek meg csak jót csinálnak. Egyrészt az eladási számok bizonyítják, hogy ez nem igaz. Másrészt a Kingpin most is elhoz két "full" friss szériát, a Marvel Ultimate-ből, és a DC Absolute-ból. Miért nem a Bubi, Frike, és a többiek adják akkor ezt ki? Ha ők adnák, akkor tőlük várnám, venném. De bakker, a Frike-nek nincs annyi tőkéje, hogy az Ezüstkor Hősei F4 sorozatból csináljanak egy újranyomást?! Valószínűleg nem kis kereslet lenne rá. A most futó új kiadások mellé kiadnák, és akkor esetleg be lehetne csatlakozni második hullámban. A Bubibolt ugyan ez.

Egyébként engem a kiadások minősége annyira nem érdekel. Elsősorban a jó történetek érdekelnek. Persze egy Fumax kiadást iszonyat jó kézbe fogni, lapozgatni, és szebben is mutat a polcon. És igen, ha lenne választás, én is a jobb minőségért fizetnék, de nincs.

Amúgy ez a Kingpin-es csávó (Zoli?) elég arrogánsnak tűnik nekem az alapján, amit eddig láttam belőle. A legutóbbi YT videóban is azt hiszem mondja, hogy egy adott képregény egyszerűen azért nem jelenik meg, mert neki nem tetszik. ÉS azért jelenik meg minden így ahogy, mert az ő kedve így tartja. És azért nem kaphatóak több helyen a képregényeik mert nincs kedve felvenni még valakit. Ez nem túl optimális helyzet azért. De ha nincs konkurencia, úgy néz ki, azt csinál amit akar.

Új hozzászólás Aktív témák