Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggel voltam a Soroksári Auchanban.
Ikeában dettó ugyanez.Miért kóvályogtál ott egyébként? Sokakat az idegesít ám, hogy valaki körbejár vásárolgat és utána szídja azokat, akik ugyanezt tették.
Bevásárlást gyógyszer kiváltást intézzék nekik a közmunkások és a szociális munkások
Intézzék, aham, és intézik? Kerestek már fel egy öreget is szerinted? Hátha Te megúszod ezt a vidám gondtalan állapotot, mert szerinted olyan qrva jó nekik.....
Látom később még sorolod, hány helyet tudtál megfigyelni, minek őrjáratozol a városban? Mert olyan hülyék az emberek, akik mászkálnak?
Elméleti okosok vannak bőven ebben az országban, de más semmi, se ember se eszköz, talán szándék se nagyon, max kommunikációban. Te hány idősnek segítettél a környezetedben amúgy?
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerinted ha esetleg hónapokig lesz majd kijárási tilalom, az idős emberek jórésze mekkora lelki sérülést fog szenvedni.
Értem én hogy cél az hogy védjük az időseket, de lehet sokuk már érzi hogy csak teher a családja számára..
Persze idősek közt is van aki máshogy gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest