Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nálunk két kolléga volt komolyabban beteg, az egyik nem fogta fel, hogy otthon kellene maradni, úgyhogy még akkor is krákogott, mikor már cégen belül ültünk össze, hogy merre tovább. Akkor javasoltam, hogy aki beteg, az például otthon maradhatna, úgyhogy nézett is rám csúnyán. A párja hotelezik, mindenféle emberrel érintkezik. A másik érintett faszija is elkapta, 2 hétig nyomta az ágyat, nehéz légzés stb, állítólag eléggé rottyon volt. Én egy kis torokkaparason, általános gyengesegen kívül mást nem éreztem (ez a héten), illetve amit észrevettem meg, hogy taskasak a szemeim, pedig a HO miatt most nem 6 órákat alszom, megvan a 8. Nem érzem magam hipohondernek, úgyhogy nem is vinnék le semmilyen következtetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Mast Tetoválógép vez.nélküli + tű készlet új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest