Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
illusiON #1044 üzenetére
nekem is ilyesmi a véleményem az rx8-ról
szép autó, de az RX7 volt az igazi.
ráadásul kipróbáltuk a ringen az rx8-at az s2000 ellen.
szegény rx8, elvérzett kb két kanyar alatt, szóval sportos autó, de tényleg csak ennyi.
ami a legnagyobb csalódás volt számomra, az maga az rx8 motorja volt. meg a fékek.
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1040 üzenetére
A mazdák nagyon tetszenek csak kicsit drágák. Amúgy én nem látnám szivesen az 1.6-os szedán fucusunkat a gammában mert tudom hogy nem odillő, amúgy én meg vagyok vele elégedve.
Az hogy a skyline szép vagy nem élőben én még nem láttam se tuningolva se anélkül de a képek alapján bejön mert egyszerű épp ezért nagyszerű
-
Dave™
nagyúr
válasz
illusiON #1040 üzenetére
Az én személyes véleményem az, hogy elsősorban nem is a szépségről van szó, hanem a teljesítményről [...]. Mellesleg sztem a Toyoták nem vmi szépek (A Celica elölről, meg a Szupra igen), de pl a Hondákkal semmi bajom, a Mazdákat meg egyenesen imádom (MX-5, RX-8, ez utóbbi sztem a legszebb valah gyártott autó), de a Skyline sem csúny (nekem tetszik.) Sztem akinek mondjuk astrája van, nem gondolhatja komolyan a versenyt egy Hondával... Inkább megy ő is S2000-zel, mert olyat úgysem engedhet meg magának. Nagyjából ennyi.
-
Santses
aktív tag
válasz
illusiON #1009 üzenetére
Az igaz, hogy nem áll jól egy BMW nek 3-4 m es spoiler, de ha igényesen spécized nincs ennél szebb..
(legalábis különbözünk.. nekem ennél a kocsinál eggyik agyon spoilerezett japán csoda sem szebb..)
Bővebben: link -
Viktor77
titán
-
Supr@
senior tag
válasz
illusiON #903 üzenetére
Csak úgy megsugom, hogy a Jucied-ben nem lehet majd furikázni, tehát egy idő után egysíkú lesz. Ébn még mindig nem unom az nfs-t, pedig párszor végigtoltam már, nekem nem a pályák a fontosak, hanem hogy a neten minél több embert gyalázzak be
Aki a neten játszik annak nem annyira uncsi.
-
Koocka
tag
-
Type-R
őstag
válasz
illusiON #837 üzenetére
Az optikai tuning már az nfsu-ban is elég jó lett, de engem ez nem nagyon érdekel inkább a mototrtuning legyen jobb ne ennyire lineáris. A pályák ne legyenek ennyire monotonak és unalmasak, ez itt a nfsu2-ban meg is fog valósulni mert 40 helyett 200km belyárható pálya lesz.
-
-
SuBeR53_
tag
-
SuBeR53_
tag
válasz
illusiON #740 üzenetére
Bővebben: link a letöltéseknél van a fraps minek kéne? -
-
Gambit
őstag
válasz
illusiON #538 üzenetére
Csak NFSU-val csinálja? Mert ha nem, akkor lehet, hogy a proci, vagy a videokari hővédelme kapcsolja ki a gépet túlmelegedés miatt. Szóval nézd meg, hogy a ventikkel rendben van-e minden. Ha nem ez a gáz, akkor lehet, hogy valamelyik driver bohóckodik. Frissítsd őket. Egyelőre ennyi ötletem van.
-
Integra
titán
válasz
illusiON #525 üzenetére
nem, civic, de smart-tal is elég sokat rohangálok, meg más autókkal is.
borzalmas egy gépezet a smart, én nem hívnám autónak, viszont bp-re tökéletes, pici, alig fogyaszt valamit, bárhol találsz parkolót, igénytelen, magasan ülsz benne és ennek az egésznek valami hangulata is van
mondjuk amit a civic-kel 80-nal beveszek kanyart, azt a smart-tal 50-nel sem igazán merem -
-
-
-
-
Integra
titán
válasz
illusiON #491 üzenetére
se fiat se audi, egyik sem, ilyen programban ezeknek a márkáknak semmi helye nincsen....
semmilyen valódi alapja sincsen, nem kéne erőltetni ezt a belekell rakni a saját kedvenc köze nincs a dologhoz gépemet..
más kérdés hogy a mainstream sok eladott játék miatt belekerülnek az ilyen roncsok. az alfákról nem is beszélve meg a többi nagy kamuszekérről -
Integra
titán
válasz
illusiON #491 üzenetére
se fiat se audi, egyik sem, ilyen programban ezeknek a márkáknak semmi helye nincsen....
semmilyen valódi alapja sincsen, nem kéne erőltetni ezt a belekell rakni a saját kedvenc köze nincs a dologhoz gépemet..
más kérdés hogy a mainstream sok eladott játék miatt belekerülnek az ilyen roncsok. az alfákról nem is beszélve meg a többi nagy kamuszekérről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged