Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ha az RX7-ről beszélünk akkor persze, azt csípem én is
S2000-rel meg az a baaaaaaaaaaaj, hogy ha nem figyelnek csak szétverik az amúgy gyárilag absz eltalált formavilágot, nagyon észnél kell lenni, hogy még szebb legyen és ne barmolják el. mondjuk ez is ízlés kérdése, szerintem elég sok S2K-t rontanak el mindenféle csicsával -
Integra
titán
ha nem kapcsolt vissza megfelelő fokozatba és nem pörgette fel maxra, akkor bizony nem megy el.
ezek az autók lóerőből mennek mint az állat, nem nyomatékból, ehhez meg fordulatszám kell és teljesen más vezetési stílus.
Bővebben: link
200 mega hungaroring belső felvétel, töltsd le érdemes
ez meg az oldal Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
versenyeztetek vagy csak találkoztatok eggyel az úton?
mert ha a srác nyomta a pédétádéínek és az rx-ben a csóka meg egyszerűen nem kapcsolt vissza akkor elég egyértelmű, mivel az rx-nek nincsen nyomatéka
és pörögni sem úgy pörög mint azt vártam.
nem lehet az s2k-val egy lapon említeni, hiába azonos a fordulatszám kb.
viszont fogy az rx8 mert a mazda nagyon tolja a reklámot, a szakújságírók is írjáka a pr cikkeket ezerrel
[Szerkesztve] -
-
Tommmysun
aktív tag
Bővebben: link
ÉN itt olvastam, akkor ez most kamu??? Vagy ez még csak az Amcsi kölköknek szól??? Vagy én értem az egészet félre, vagy most mi??? Egyébként én is szeptembert tudtam, de ez egy tegnapi hír
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Integra
titán
nem suzukim van kikérem magamnak!!!!!!!!!
bár ha olyan helyzetben lennék, én a swiftet sem szégyelleném, mostam én autókat is meg nyírtam füvet is meg buszoztam a halálba éhbérért, úgyhogy a kicsit is megtanultam értékelni
de azért jövőre már szeretném ha meglenne a 195 pacis aszfaltbegyár, hátha még a 240-es sikerülne... csak hát van egy olyan kétkerekű csoda amit úgy hívnak hogy cbr600rr, úgyhogy nagy a hezitálás...
ebben van valami, de az én tapasztalatom az hogy a nagy többség egyszerűen nem tud vezetni határon... én sem vagyok profi, de igyekszem magam mindig továbbképezni és nem szégyellek mástól tanulni sem.
az átlag megveszi a nagy gépet mert autópályán lehet nyomni (meg a csajok is jobban nedvesednek tőle), oszt váltani még életében nem váltott rendesen....több ilyen ember van mint hinnéd
-
Dreamcaster
senior tag
-
Dreamcaster
senior tag
Na azért Integrának marhára igaza van. Asszem a 88. pálya az pont az amikor egy lila Supra fehér Vinyllel annyit csal, hogy nem lehet nyugodt maradni, nekem is nemtudomhanydjára sikerült lenyomni 206-al.
@ Egy jótanács Integra! Tedd csak vissza bártan azt a játékot, töltsd le a mentést. (Pizzadox alapokon van, de megbuheráltam (nem cheat), nem a szokásos pizzadox kocsi (akit mindenki felismer neten és disconnectel, stb)), ki van nyitva az UG Mode, hogy tudd cserélgetni a kocsikat. Mivel netre 3 Uniqe nélkül aligha érdemes felmenni...
Használd egészséggel: Bővebben: link
Amúgy a 88-ik pályán nem tudom, hogy fullos-e már a kocsi, asszem a level 3 engine(!) még meg sincs! Tehát bűn volt nem játszani fullos kocsival!
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
Kijavítalak:
HMS - HUNMonsterS Bővebben: link
A Klán NFSU2-es, de mivel nem bírtuk így NFSU-ban is versenyzünk. -
Integra
titán
ja ez igaz, de nekem ez nem jön be
én szeretem az agresszívat de azt ami ízléses
nekem sokkal fontosabb mi van a lemez alatt mint kifelé
a mai világban meg ez talán fontosabb.
autót is ha újat veszek, az első dolgom az lesz hogy megyek és lefóliáztatom 3M biztonságival, aztán próbálhatják utána összekarcolni a fényezést csakvarhúzóval vagy kulccsal... ilyen ez az ország sajna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged