- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Térkép (nem semmi):
-
Viktor77
titán
Kamuzik. Pontos dátum:
Bővebben: link -
Viktor77
titán
Pontos dátum, még 78 nap! Bővebben: link
És egy Mustang, meg motor neon. (4 új kép) [L]http://www.nfsunlimited.net/?go=screenshots&cat=nfsu2[L] -
Viktor77
titán
Nesztek, in-game videó: Bővebben: link
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Új képek: Bővebben: link
A Subaru a fékpadon gizda! -
Viktor77
titán
válasz
SuBeR53_ #792 üzenetére
RX8 lesz. De minek?
Peugeot-ból csak a 206-os lesz. Szerencsére.
Eddig ismert autók:
- Cadillac: Escalade
- Hammer: Hummer H2
- Lexus: IS 300
- Mazda: RX7
- Mazda: RX8
- Mitsubishi: Lancer EVO-8
- Nissan: 350Z
- Nissan: Sentra
- Nissan: Skyline
- Peugeot: 206
- Subaru: Impreza WRX
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Hát, azért a csítereket is le lehet nyomni, annyira bénák.
Klánok:
Magyar PIAA-sok: piaa.atw.hu (Ennek vagyok az egyik alapító tagja.)
Hungarian Street Racers: hsr-clan.fw.hu (Őket nyomtuk le legutóbb, nagy riválisaink.)
HMS: hms.de.hm (Ők kevesen vannak, feltörekvő csapat.)
Én ezeket a Magyar klánokat ismerem, lehet van több is. -
Viktor77
titán
válasz
SuBeR53_ #653 üzenetére
Az NFSU2-ét?
Mert akkor idézném amit fentebb írtam:
''A Need For Speed: Underground 2 PS2-es változatának a hivatalos megjelenését november 12-ére tűzte ki az Electronic Arts. A többi platformon sajnos csak néhány héttel később kezdhetjük meg a hajfodrozó mélynyomó szettek beszerelését.'' -
Viktor77
titán
''A Need For Speed: Underground 2 PS2-es változatának a hivatalos megjelenését november 12-ére tűzte ki az Electronic Arts. A többi platformon sajnos csak néhány héttel később kezdhetjük meg a hajfodrozó mélynyomó szettek beszerelését.''
-
Viktor77
titán
válasz
driver18 #544 üzenetére
Csinálsz egy új profile-t, kilépsz a játékból, lekapod ezt: Bővebben: link, megadod melyik profilt akarod buherálni, majd szépen kiválasztod, hol tartasz, és milyen Unique cuccaid vannak (aztán nem csalni).
-
Viktor77
titán
válasz
illusiON #486 üzenetére
A MOMO-n kétfajta váltó is van. Egy botváltó, jobb vagy baloldalt (átszerelhető), és a pillangóváltók ugye. Bőrrel van bevonva, nagyon kényelmes, ha tudod próbáld ki, egyből megváltozik a véleményed. Látszik, hogy van benne anyag, nem kelt műanyag hatást.
Force feedback=erő visszacsatolás. Magyarul az út egyenetlenségeit, és pl. az űtközéseket hivatott erőteljes rángatásokkal közvetíteni feléd. Vagy például középre húzza a kormányt, így érzed, hogy kanyarodsz. Kormányt enélkül ne vegyél. Érzed az autót ezáltal. Én gamepadról váltottam kormányra, és hát ég és föld a különbség.
MOD: Azt, hogy mi a különbség, fentebb megválaszoltam. Az egyikben van force feedback, a másikban nincs.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
illusiON #484 üzenetére
Genius-ról itt:
Bővebben: link
Most nézem, nem gumitalpakon áll, csak ezek érintkeznek asztallal, felcsavarás után. Viszon a sima 3-as nem force-os, és van egy nagyobb hibája is. Ha installálod a pedálokat is, akkor nem műkszenek a pillangóváltók. -
Viktor77
titán
válasz
illusiON #482 üzenetére
Pl. a régi C64-es joyok álltak ilyenen. Vagy autókban a napellenzőt a hátsó ablakokon rögzítik ezzel.
Ha nem akarod, ne vedd meg a MOMO-t, de a Formula Force-nál alább ne add.
MOD: Nem GTA az aláírásom, hanem GT4. Gran Turismo 4 PS2-re. NFSU, Juiced alázó game, meg amúgy is az egyik legjobb autós játék a világon. Ha nem a .....
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
NFSU:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
DirectX compatible sound card
2 GB of HD space
8X CD-ROM -
Viktor77
titán
válasz
illusiON #478 üzenetére
Ugye azt a B-Tech-et nem akarod komolyan megvenni? Jesszus...
A Genius már egy fokkal jobb, de ha jól vettem ki a képeken, akkor (nyálazós) gumitalpakon rögzíted az asztalhoz. No komment..... Király mikor egy durvább bal-jobbos kanyarban lerántod a cuccot az asztalról.
Mindenképp spórolj a Logitech-re, hidd el nem bánod meg. Nekem MOMO-m van, és jó érzés egy minőségi kormánnyal játszani. Még akkor is, ha az esetleg a ''nagyon műanyag'' érzetét kelti. Unokatesómnak van ilyen force-os kormánya (Formula Force), de azt mondja nagyon-nagy élvezet vele játszani (főleg NFSU). -
Viktor77
titán
válasz
Dreamcaster #366 üzenetére
Szerintem az időket nem igazán jól lőtéttek be.
Én. pl OS-en 38-39-et tudok, Stadiumon 50-et, viszont Inner-en csak 42-43-at. -
Viktor77
titán
válasz
Dreamcaster #358 üzenetére
Jujj, de csúnyán másolják a Tokyo Extreme Racer-t!
-
Viktor77
titán
Állítólag a Westendben ki van állítva egy 350Z.
Jó fényképezőgéppel rendelkezők ki! Aztán legyenek képek. -
Viktor77
titán
válasz
TrollBalint #47 üzenetére
Akkor ezt rossz topicba írtad.
Felejtsük már el milyennek kéne lennie a játéknak. Ilyen (full arcade), és kész. Akinek ez nem jön be, ne játsszon vele. -
Viktor77
titán
válasz
FlasH-BacK #38 üzenetére
Nem is kell! Ez így jó ahogy van.
Aki ezzel játszik, az arcade száguldozásra vágyik, nem élethű irányitásra. -
Viktor77
titán
Pedig mondom, nem kis tapasztalattal a hátam mögött.
Egy Golffal soha, ismétlem soha, nem versz meg egy RX7-et Circuit módban. Persze feltételezek két egyforma tudású sofört.
Jó példa erre, hogy általában minden újonc Skyline-nal kezdi, mert így gyorsul meg annak vannak a legnagyobb csíkjai. Aztán az első versenyen rádöbbenek, hogy lassúak ám, aztán vagy kilépnek, vagy a futam végén anyáznak, hogy csaltál. Pedig nem. -
Viktor77
titán
Egy a gáz az NFSU-val, és sztem ez a hiba benne marad a kettőben is.
Van (lesz) legjobb autó. Értem ezalatt, hogy aki online játszik (márpedig ez ott az igazi), Circuit-ban pl. 2 autó közül választhat (RX7, MX5) különben esélytelenül áll rajthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest