- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Viktor77 #1154 üzenetére
Hmmm...hat ki erti ezt, en eddig abban a tudatban voltma. hogy ez a hivatalos oldal.Bővebben: link Na mindegy azert koszi.
Mar csak ezert is azthittem, hogy ez az eredeti: http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/home.jsp
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
-
hobizoli
nagyúr
Igen, meg hiaba megyek ugy, hogy nerm erek hozza semmihez, ha csak lehet le is roviditem az utat, es ahol csak lehet vegig padlogazzal megyek, sot egymassal utkozik a ket gep autoja fel kor mulva megis seggemben vannak mar, pedig az en autom a gyorsabb, jobban is gyorsul es nagyobb a vegsebessege is....Ha nagy nehezen legyozom n+1x-re es elcserelnem az automat azt latom, hogy hiaba teszem at ra az undergrund turbot, az undergrund nitrot, az undergrund motorelektronikat is, lassab a legyozott auto, mint amivel eppen az elobb legyoztem...akkor van egy szinten, ha ezek kozul csak az egyik van a ''regi'' automon....akkor hogyan?
Ja, neha a 40-50. palya korul is mar 300-nal ugy megy el mellettem -nitro nelkul(!)-, mintha allnek...
A NFS-ben is, ha a Warrior bonus autoval mesz (230+mph) is mogotted er be 2-3sec-l az autoja -barmelyik-, a futam utan osszesites szerint nagyobb atlagsebesseggel megy -meg a Lamborghini is-, mint ami a auto abs vege(!), mikozben a hegyi, kanyargos palyan megyunk...erdekes.
hobizoli -
Genun
tag
válasz
Viktor77 #794 üzenetére
Azt mondod hogy 'eddig ismert'. Eddig, attól még lehet finalba Csattogó is.
illusion tökéletesen kifejtette amit én is szeretnék. Ez 3 db Peugeot. Ha a való életben szarok is, amit nem tudok, még nem vezettem egyet se, formailag nagyon is jól néznek ki, és élvezettel lehetne velük nyomulni egy játékban.
Más: ESCALADE???? Az egyik kedvenc autóm dehát egy lassú bling-mobil egy olyan játékban aminek az a neve hogy need for speed?Ennyi erővel lehetne benne Mitsu Pajero Pickup is, azt is szeretem.
De a H2 is nagyon ott van. Egyébként a gyártó nem Hummer?
És btw sztem az RX-8 szemre jó.
[Szerkesztve] -
Genun
tag
válasz
Viktor77 #772 üzenetére
Nézzétek! Egy fejlesztő az EA-től!!!!!!!!
Nem is egy rakat kell, hanem egy 406-os, vagy a 'taxi'-féle vagy a legújabb, az azért büntet. Meg egy 407. Ennyi.
Sok anti-peugeotos.....
És akkor mi van a focussal????
Bármely autóba lehet akármilyen motort rakni (najó nem sugárhajtóműveket pl).
Csak a kompatibilitás számít. -
mityku
aktív tag
válasz
Viktor77 #641 üzenetére
Neeeeeeeemmmmmááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A november még nagyon messze van, ráadásul Ps2-re lesz akkor kiadva!!
Kinek kell PS2!!!! Nekem biza nem!!
Pc-re akkor kb. november végén vagy december elején jön ki (remélem legkésöbb már karácsonykor kint lesz nekünk pc-seknek) -
Integra
titán
válasz
Viktor77 #378 üzenetére
de játszottam vele már a legelején mikor kijött, de a 88ik pályánál meguntam a sorozatos gép csalást és nyomtam egy uninstallt....
egyedül az online meccsek miatt gondolkodom hogy esetleg visszarakom, bár nagyon nem sikerül megerőltetnem magam ez ügyben...
nemtom, lehet hogy a 384/64 adsl vonal kevés a feltöltési sebesség miatt.... -
Integra
titán
válasz
Viktor77 #318 üzenetére
ja, de két kör után megunom ezeket is ha nem jönnek be. hidd el, keményen próbáltam játszani vele, de a konzolt semmilyen formájában nem nekem találták ki
na jó a time crisis-okat igen, azokat két pillanat alatt végiglövöldözöm
ami miatt meg egyenesen rühellem a konzolt és ez a technikai adottságai miatt így is marad, az az hogy kurva lassú, pörög, tölt, pörög, tölt, aztán mentenie is kéne néha, szar a kezelése a menünek, nekem ehhez soha nem volt és nem is lesz türelmem....
hiába, kukacos vagyok na
abszolut nem vagyok célcsoport, maradok a pc-nél -
Sundesz
addikt
válasz
Viktor77 #231 üzenetére
Mentem már 350Z-vel, pont itt volt egy Baján!
Nem rossz masina, dögösen néz ki, akinek csak vollogni kell és nem számít semmi más annak tökéletes! Csak kicsit drága 13milláért, RX-8-ban csúcskategóriát kapunk 10milláért! Belselye kicsit elnagyoltnak tünik, mármitn nem olyan precíz...
-
Davevagyok
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Synology NAS
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest