- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
...Nektek melyik városrész jön be a legjobban az 5 közül? Engem a pálmafás rész fogott meg leginkább...
Csak ennek alapján gondoltam, h. megvan neked (ha jól tudom 5 városrész lesz az NFSU 2-ben), bár kizártnak tartom, mert még a béta verzió se jelent meg belőle, most haxolják a programmerek. -
djsaabe
tag
hy
Bocs hogy ebbe a topicba irok!
De még az elején olvastam a topicban hogy a városban lehet menni és az nagyon jó.ehhez ennyit hogy street legal redline abban is lehet a városban menni és tényleg nincs egyformna kocsi(aki ismeri a gearheadgarage játékot az tudja mirét) a kocsi barabokraszedhető a motor bárhogy osszerakható (határok közözz azétz v8as motorra nem lehet v12-es hengert rakni na kb ilyen. az irányitás kicsit gyenge de megszokható.
Etől eltekintve én is nagyon várom az NFSU2-őt.
Tényleg visszatérve a redlinre nemtudja valaki mit csináljak hogy a jétk ne inditsa újra a játékot amikor a menüből átlépek a grázsba ??? miot csináljak???
Űdv
a golf legyen veletek !
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
atenza OTT, A HÁTAD MÖGÖTT, NE NÉZZ HÁTRA! VIGYÁZZ! ÚRISTEN, HÍVOM A RENDŐRÖKET, JAJ, DE NEM MEREM, ÁÁÁÁ!!
elég bénák vagytok h ennyire bedőltök egy ilyen baromságnak. amúgy meg nem rosszul fogalmazott hanem pont a te hiszékenységedet használta ki.
nah, téma lezárva.
nem tudjátok, hogy vajon a dragban a ''sínes'' módot kiveszik e? engem ez nagyon idegesített, hogy nem is irányítottad igazából az autót...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
És észrevehető h. az EA-sek nem a realitásra hanem a játékélményre mennek, és milyen jól teszik!
Hát én azér jobban örülnék neki, ha valamennyire tükrözné a játék a valóságot...
Szerintem azért élezték ki ennyire a játékélményt meg azért sincs pl. törésmodell, mert nem voltak képesek megcsinálni rendesen az autók fizikumát és irányíthatóságát.Ez már az nfs6-óta probléma(illetve úgy is fogalmazhatnék, hogy csak az nfs5-ben volt jó) mert már ott is ilyen tök idegesítö az autó irányítása. Én személy szerint egy olyan játékra várok már az nfs5-óta, amiben rendes irányítás és rendes grafika mellett, utcai autókkal utcai helyszínen lehessen vezetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest