- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
vargazoli007 #12 üzenetére
Szuper, köszi a megosztást! Jó lenne tudni, hogy a most igényelhető kártyáknál is megy-e ez még, de mindenesetre feljegyzem ezt is
@#13 RR-13
Felesleges megsértődni, egyébként sem a te javaslatodra írtam a bénát, hanem a saját többi ötletemre. Amúgy az én módosítási kérelmem még át sem ment, de kedves tőled hogy átkereszteltetted az összefoglalót amivel annyit dolgoztamA keresésen sajnos nem segít, kipróbáltam. Az általad írt javaslatnak egyébként ugyanaz a baja, mint az én eredeti topikelnevezésemnek (csak kisebb mértékben), mégpedig hogy az egyik kereső kulcsszó (visszatérítés) explicit nem szerepel benne, ami elsődleges témája a topiknak. De engedtessék meg, hogy belátásom szerint el/átneveztethessem a topikot, amit létrehoztam, és uram bocsá' nem 1:1-ben átvéve mások javaslatát, "csak" azok alapján tegyem ezt meg.
-
confuser
senior tag
válasz
vargazoli007 #4 üzenetére
Nem találom az Unicredites hirdetményben ezt a fordulónapi tartozásmentességtől függő zárlati díj elengedést, és mintha a MÁK vásárlás ellen is le lennének védve.
Nem minősülnek Vásárlási tranzakciónak a kereskedelmi elfogadóhelyek POS termináljain, vagy internetes felületen keresztül, illetve telefonon megadott kártyaadatok segítségével végrehajtott fogadási és szerencsejátékhoz kötődő tranzakciók, illetve készpénzfelvételi tranzakciók, átutalási és pénzügyi szolgáltatáshoz kapcsolódó egyéb tranzakciók, valamint a Bank által a hitelkártya számlán végrehajtott díj- és kamatterhelések.
Biztos így van ez még a most kapható kártyáknál is?
@pictigjis
Klasszikus példa arra, hogy miért nem éri meg a bankon belüli prémium hitelkártya. Kék kártya éves visszatérítés 30k, Arany 48k. Kék kártya kártyadíj 7302, Arany 22322 (+15k). Egyik kézzel adnak, a másikkal meg (szinte) ugyanazt elveszik... -
pictigjis
őstag
válasz
vargazoli007 #4 üzenetére
az arany hitelkártyánál a "tagsági díj" valami rémes egy összeg...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest