- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Yellow73_a #362 üzenetére
Egyébként csoportos beszedéssel mit szokás fizetni? A rezsi számlákon kívül. Én amúgy ezt szeretem inkább manuálisan fizetni kártyával, így jobban követem a tényleges fogyasztást és számlázást. De érdekel, hogy van-e bármi más előny a csoportos beszedésben.
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #362 üzenetére
Cofidis ingyenes akkor is ha nem használod, csak azt ellenőrzik hogy fordulónapon 100%-on áll-e a hitelkeret.
Diákhitel kártyás fizetésre is jár szerintem az 1% MBH Go!- nál, nem rémlik hogy a kivételek között lenne.
-
blg
senior tag
válasz
Yellow73_a #336 üzenetére
A bankok általában nem írják rá a levélre ki a feladó, amikor bankkártyát küldenek a levélben. Ez szerintem egy biztonsági intézkedés.
Én ezt láttam az Ersténél, OTP-nél, K&H-nál és Raiffeisennél is.
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #336 üzenetére
Ahogy írtam, én csak ott tudtam. Ha nincs más a leveledben, akkor szerintem neked sem lesz más lehetőséged.
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #322 üzenetére
Nekem tavaly év végén majdnem 3 hét volt mire megjött a kártyám, de netbankos hozzáférésem csak személyes bankfióki látogatással lett...
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #291 üzenetére
Hitelkeret túllépési díjat terhelnek, úgyhogy ahogy Peter.70 is írja, vissza kell tölteni előtte a hitelkeretet.
-
Peter.70
addikt
válasz
Yellow73_a #291 üzenetére
A felét, amit elköltöttél, vissza töltöd?
-
válasz
Yellow73_a #276 üzenetére
Jövedelmet mindegyik hitelkártyánál kell igazolni.
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #274 üzenetére
Nem tudom hol nézed, de az MBH hitelkártyáknak nincs jövedelem feltétele. Szerintem valamelyik folyószámla csomagot nézed, de neked nem kell folyószámla, csak hitelkártya számla.
-
confuser
senior tag
válasz
Yellow73_a #272 üzenetére
A hitelkártyára visszatöltés bankon kívül sima eseti átutalás, bankon belül meg saját számlák közötti átvezetés. Viszont így, hogy 50e Ft alatt ingyen utalsz, és nem is idegenkedsz a több részletben való utalástól, méginkább azt mondom hogy MBH, kb. 2x annyit tudsz belőle kiszedni, mint az Erste MAX-ból. Az Erste MAX igazából csak akkor éri meg, ha a választott 2 üzletkategóriában megvan a havi 250k költésed, a többi költést meg nem azzal intézed (hanem másik hitelkártyával vagy akár betéti kártyával).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000