- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
-
blg
senior tag
válasz
Yellow73_a #336 üzenetére
A bankok általában nem írják rá a levélre ki a feladó, amikor bankkártyát küldenek a levélben. Ez szerintem egy biztonsági intézkedés.
Én ezt láttam az Ersténél, OTP-nél, K&H-nál és Raiffeisennél is.
-
blg
senior tag
Erste MAX hitelkártya
Nekem nem megy a Hitelkártya hűségprogramok menüpontban a pontbeváltás, pedig ma van az utolsó lehetőség, ha ebben a hónapban szeretném megkapni a visszatérítést.
Látszólag minden működik, megnyomom a Pontbeváltás gombot, beadom az összeget, megnyomom a Beváltás gombot, kiválasztom, hogy a George appban szeretném jóváhagyni, jóváhagyom, kiírja, hogy sikeresen jóváhagytam, éééés: nem váltódott be a beírt összeg, nem jelenik meg a beváltás tétel a listában és nem változik a pontegyenleg. Többször próbálkoztam appban is és weben is.Nektek megy?
Írtam panaszt az appban, de még nem válaszoltak rá. -
blg
senior tag
válasz
MrSealRD #188 üzenetére
Nekem Erste Max van, havonta több, mint 250k-t költök, tehát mindig elérem a visszatérítési plafont. De hiába költök havonta 1-2-többszázezret a kiemelt, 3%-os üzletkategóriámban, nagyon nehéz az időzítés, hogy a fordulónap után előbb a kiemelt kategóriákban kellene költeni, és ha azokban már nincs vásárolnivaló, akkor költeni a normál 1%-os helyeken, hogy minél jobban kimaxoljam a visszatérítést a 250k költéssel. Ráadásul a fordulónap, a 10.-e csak akkor ennyi, ha ez hétköznapra esik, különben tolódik, ez nekem nagyon zavaró (már eleve az is zavar, hogy a fordulónap nem a hó első napja).
A 3%-os visszatérítést csak nagyobb odafigyeléssel, több kártya használatával lehetne jól kihasználni. (Van másik hk-m, de az 0 visszatérítést ad, inkább a diverzifikáció miatt tartom)
Jó lenne, ha a visszatérítésnél nem a havi költést maximalizálnák 250k-ban, hanem a visszatérítés összegét maximalizálnák 7500 Ft-ban... -
blg
senior tag
Ersténél George web betegeskedik? Belépéskor appos megerősítés helyett sms kódot küld, és azt beírva egyből a sikeres kilépés képernyőre jutok...
-
blg
senior tag
-
blg
senior tag
sziasztok,
Új Erste MAX hitelkártyám van, most szerződtem rá, megjött, aktiváltam, fizikailag és Google Wallettal is fizettem már vele.
Most először online szerettem volna vásárolni vele, Barion az elfogadó, és hibára futott 2x is a fizetés. Átböngésztem a George appot, de nem találtam semmit, amit be kéne kapcsolni, vagy engedélyezni kellene (van debit kártyám is Ersténél, azzal működik a netes fizetés)Van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN