- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
Cofidis (ex Cetelem) hitelkártyánál vannak „érdekességek”, amik miatt - egy normál hitelkártyához képest - összetettebb követni a számlát, feltételeket és ez bizonytalanságot okozhat.
1. Ezt a számlavezetési és SMS díjat a következő hónapban, a befizetési határidő előtti napokban fogják a hitelkeretből levonni.
2. A befizetésed, befizetéseidet netbankba nem látod, csak a hitelkereted nő. efzoltan fórumtárs sérelmezte ezt 1 2.
Email-ben visszaigazolják a befizetés(eke)t.3. Egy újabb „érdekesség” amiről még itt nem volt szó.
Hitelkeret 1%-át írják jóvá 16-23-tól következő hónap 16-23 közötti elszámolási időszakra, de elseje és hónap utolsó napja között is ekkora a keret.
Példa 500 eFt hitelkeret május 22–31. adtak 2500 Ft jóváírást, június 01–19. közötti időszakra szintén 2500 Ft jóváírást. Június 19–30. közötti időszakban 300 eFt költés után 2500 Ft jóváírást adnak, mert egész június hónap folyamán ott lett elérve az 500 eFt-os keret plafonja.Táblázattal sem olyan egyszerű a Cofidis (ex Cetelem) hitelszámlát követni. Tavaly hónapokig nem egyezett nekem a kettő. Ekkor ezt az alapszabályt követem: a kivonaton lévő záró egyenleget kell átutalni egy vagy több részletben következő hónap 9-én elvileg 18 óráig beérkezően. Persze lehetőség szerint célszerű minél hamarabb tölteni/töltögetni a keretet, mert onnantól újra költhető.
ablack: A hitelkártya törlesztőrészletéhez a havidíj feltüntetése nekem is új. Remélem a következő kivonaton valamilyen formában javítják.
De miért nem tartalmazza a felhasznált keretem 5%-át?
Ha megcsúszik valaki akkor számolják neki ezt az 5%-ot. (A banknak jó, ha a havi 95%-okat elhúzódva kamatoztatja éves 25-40%-kal, ezért találták ki ezt az 5%-ot.) -
confuser
senior tag
Uramisten, mekkora egy őskáosz lehet náluk, biztos élmény bejárni dolgozni
gondolkozom, legalábbis eddig gondolkoztam hogy itt kérjem a max hitelkeretet és azzal DKJ-zzak (a Cetelem-en és az itteni visszatérítéshez szükséges kereten felül), de elgondolkoztató hogy akarok-e ekkora összeggel játszani egy ilyen trágyadomb tetején... meg az elérhető DKJ-k sem azt mutatják jelenleg, hogy érdemes lenne.
Mindenesetre köszi hogy megosztottad, tanulságos
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest