Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
Nekem a lemondás se volt egyszerűbb.
Bementem egy bankfiókba, felvittek mindent a rendszerbe az igényt, aztán "lefagyott a rendszer".
Vissza kellett mennem másnap.
Akkor rögzítették ismét az igényt, azt mondták hívni fog a központ, de fogalmuk sincs mikor, és hány nap a felmondás.
5 nap után hívtam a központot hogy mi újság, ott azt mondták hogy kb. 2 héten belül hívnak mindenképp, semmi gond, várjak.
Utána mivel nem hívtak ismét felhívtam őket 2 hét után. Ekkor derült ki hogy az az eljárás hogy 5 napon belül 5x hívnak és ha nem veszem fel akkor 2 héten belül megtörténik a felmondás. A gond az volt hogy az ügyintéző azt se látta a rendszerben hogy a felmondási folyamat el lett indítva.
Mikor kérdeztem hogy mi legyen az mondta hogy amúgy ha szeretném azonnal meg tudja szüntetni, semmit se kell várni.Most ott tartok hogy a KHR-ből kiszedtek, de van netbank hozzáférésem, látom hogy néhány ezer Ft többlet van a hitelkártya számlám, de mivel nem kértek számlaszámot ahova elutalnák a különbséget így valószínűleg mehetek be újra.
Amúgy igénylésnél úgy emlékszek nekem nem csináltak netbankot, meg se kérdezték hogy szeretném-e. Utólag kellet bemennem kérni. Ha belépsz akkor ott már minden látszani fog.
Ja és akkor úgy volt hogy leadtam az igénylést és a bankszámlakivonatot valamint az egyéb dokumentumokat. Mondta az ügyintéző hogy most itt megáll az igénylés, szerezzek be munkáltatói igazolást. Miután beszereztem és bementem egy hét múlva azzal fogadott hogy a bank jóváhagyta az igénylést, semmi dokumentum nem kell már.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest