Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

válasz RR-13 #15 üzenetére

Szerintem kicsit túlgondolod. Ha olvastad a topik címét vagy az összefoglalót, akkor tudod hogy a visszatérítés az elsődleges célok között van. Kavarodás meg nem lesz a topikok között, a bankosban eddig is csak megtűrt téma volt a hitelkártya, most meg lett dedikált helye. Ha meg 1-1 komment a másik topikban landol, az szerintem még nem kavarodás.

"nem is minden hitelkártya ad visszatérítést, főleg alapból, így a visszatérítés nem igaz minden hitelkártya esetében"
    Melyik nem ad? 8 magyar bank standard hitelkártyáit néztem át (+MBH partnerkártyák), mindegyik ad, alapból. Cetelem, Erste, MBH, CIB, UniCredit, OTP 1% minden vásárlásra, K&H és Raiffeisen meg bizonyos üzletkategóriákra.

"jellemzően nem is a visszatérítés miatt választják az emberek a hitelkártyát, hanem azért, hogy megtudjanak venni bizonyos dolgokat előre, stb."
    Pedig szerintem ha már hitelkártyát vált ki az ember, ez az egyik legfontosabb szempont (visszatérítés-költségek), hiszen "hogy meg tudjanak venni bizonyos dolgokat előre", azt mindegyik kártya tudja, mert mindegyiknél a bank pénzét használod. Persze ha valami konkrét egyedi igény az elsődleges szempontja valakinek, mint a fent említett utazás, akkor már más tulajdonságok is fontosak, és vonzó lehet mondjuk akár egy Erste Wizz Air hitelkártya is.

Az MNB-s link jó ötlet, egész biztosan bekerül.

Új hozzászólás Aktív témák