Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Nyilván. Van olyan hogy nem jut el az illető el a telefonszám a kimentésig. Mert nem szinkronizált vagy nem a SIM re lett mentve. Kicit a gyártoknak illene alkalmaszkodni a felhasználói ügyetlenségekhez (főleg 800e ért) Vannak idősebb felhasználók akik nem annyira egyértelmű mint nékünk.
"A minőségi zenehallgatás szűk keresztmetszete nem a füles, hanem a telefonokban lévő DAC." Jack nélkül eléggé nehez. Valamint a legjobb Bluetooth füles nem tud annyit jelenleg mint egy telefonos DAC+Jack+Minőségi Jack füles vagy fejes. Mert az erősítiést már maga a fülesben van. A telefon pedik csak adatot közöl. Valamint szerintem jóval kevesebben vennének Bluetooth-os fülest ha lenne Jack. Ez már üzletpolitikai ami szerintem nem felhasználó barát.
100-150e Jobb Jack fülest veszel mint Bluetooth-osat.
Aki pedig tényleg Audiofan az vesz egy xy Mobil nem a legjobbat.és 300-400e egy hordozható minőségi veszteség mentes lejátszót. Ettől függetlenül továbbra is tartom hogy a Fold széria túl drága ahoz hogy Jack-t ne tudjon. És túl drága ahoz hogy ne legyen meg a szabad választási lehetőség.
-
dz1989
senior tag
Itt nem komolytalanságról van szó hanem beszűkűltségrő. Valamint arról hogy tudják a gyártok hogy bármilyen meredek idióta dolgot kitalálnak úgy is megveszik, ami azt jelenti hogy tulajdonképpen minket felhasználókat nem is tisztelnek eléggé. Csak a az anyagi haszon önmagában. Amúgy Sony vagy Sharp o-t vennék ha lenne hozzá beépített Wacom-os Pen. Fura hogy csak a Samsungnak van sajnos.
A Motorola Pen-es teloja nem az igazi és még a hadver is gyenge. Amúgy a Samsung az Én márkám volt amig nem vették ki a Jack-t és a bővíthető memóriát. Itt elvárható hogy egy 800e Ft os telónál minnél több lehetőség legyen az adatok kimentésére és ebben nagy segítség lehet a bővíthető memória. Valószínűleg nem csak én jártam így hanem más is. Tudok olyanról hogy másnak fontos telefonszámok maradtak a telóba. Azért is írom hogy visszabutulás a nem bővíthető memória.
Persze hogy ez a kettő réteg ha rákényszeritik az embert. Szóval nem az csak neked megmagyarázzák hogy neked mi a jó.
Fülesre nem is sajnálnám de az igazi minőségi fülesek azok Jack-esek. Mert 100-150e-t inkább egy minőségi Jack-esre adok ki pénzt mint egy Bluetooth-osra. 800e meglegyen a lehetőség erre is. Nem mindenkinek jön be ez a mai terd csak sokan kénytelenek elfogatdni. Mert telefont kell cserélni zenét szeretne halgatni. Aki pedig jo érvekkel szót emel ezek a dolgok ellen azt pedig hülyének néziki.Nem az a kérdés hogy jó-e az érvem arról hogy külön tárhelyre lenne jó telepiteni az Oprendszert hanem hogy más mennyire beszűkűlt.😉😉😉
Vannak régi ötletek amit ma is lehetne alkalmazni de ehez egy fajta nyitottság kell.Ja nem jó mert az már túl felhasználó barát lenne és nem lehetne. Mind1
-
dz1989
senior tag
1. Ma már nagyon gyors kártyák vannak. 4 vagy 8k Fényképezőgépek egyből kártyára mentenek. De lehet olyat is hogy a felvétel befejezése után másolja kártyára. Valamint hogy a teló addig se legyen lassú az operációs rendszer amúgy külön tárhelyen futtatnám. Anno a régi Symbianos Nokákon vagy Samsungokon bevált módszer volt.
2. Anno a SonyEricsson is megoldotta az M2-vel hogy véletlenülsem tudjálj rossz minőségűt venni. Így nem gyengítené. Note9-emnél sem tette.
3. Plusz egy mentési lehetőség. Mert nekem volt olyan hogy kijelző KO, USB is rosszalkodott. Ki kaptam a kártyát és rajta volt mindent adatom szóval rossz példa a tekerős ablak.
(A kocsiknál amúgy sérelmezem hogy nincs olyan funkció hogy tekeréssel is fel lehessen húzni az ablakokat ugyan is hártam úgy hogy az akku megadtamagát és nem tudtam felhúzni az ablakokat. Egy diszkréten elrejtett nyílás kuplung kapcsolóval, kesztyűtartóban egy tekerő kar. )
Igen Jack. Mert egy népbutitás hogy AKG erősitő van benne (32bit /192Mhz) Mert úgy is az emberek Bluetooth-os fülest használnak ami jobb esetben tud 24bit/96Mhz-t.
És a Bluetooth-os fülesnek nem tetszik a hangképe? Vagy csak olyan erősítővel találkozom hogy csak Jack-el tudom összekötni? Nálam a minőségi Zenét a Bluetooth-os füles kizárja. Így marad a Jack. Több mint egy 800e FT mobilon nem tudok minőségi Zenét hallgatni?!Szóval továbbra is tartom hogy szégyen nincs benne Jack.
Az AI inkább engedjük el. Ott meg van magyarázva hogy az neked milyen jó és neked kell az.
De az hogy nem adnak töltőfejet a telóhoz azzal egyetértek mert ha jó a régi (Gyári Samsung!) és nem szereném gyorstölteni akkor egyel kevesebb környezeti terhelés. Tudom hogy a gyártok részéről igazából egy fajta ár emelés.Valamint akinek pénze van legyen esze is megfelelő minőségű tartozékot vásárolni. Ne Ájfonozzon akkor egyen azt. Ne Samsungot. Mert amúgy pl az is szégyen hogy megvesz a csúcsmobilt utána pedig vesz rá egy olcsó kínai szilikontokot.
Bővíthető memória. A Sony és a Sharp még mindig miért teszi bele??
Megba Gamermobilokban általában van Jack az sem véletlen. Akkor egy 800e ft csúcs Samsung nem fér el? -
dz1989
senior tag
Az ár azért is Vicc mert gyakorlatilag a Kamerák az A55 ből valók a 3x Zoom kamera is egy 1/3,94" méretü. Kisebb mint az S23U-ban. Azért ez szánalom.
Igazából nem azzal van a bajom hogy ugyan az a szenzor méretek mint egy A55 ben hanem legalább az Blend értékek lehetnének sokkal jobbak. Pl Főkamera esetén F1.5/F2.4 Zoom kamera esetén F2.0 látszik a Samsungon hogy van egy olyasmi Régi Nokiás beképzeltség.Természetesen megjegyeném már csak azért is. Ebbe a méregdrága Telóban nincs bővíthető memória és 3,5mm Jack. Mint ha egy AMG Mergában csak szövet ülés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával