- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Mert nem szinkronizált vagy nem a SIM re lett mentve."
Kimentve?
Oda sem kerül. Alapból nem oda írom amikor megkapok egy számot.
"100-150e Jobb Jack fülest veszel mint Bluetooth-osat. "
Nem ezt mondtam.
Azt mondom, ha annyira fontos a minőségi zenehallgatás, gondolom igen, hiszen szerinted a jobb BT fejesek sem elég jók ( szerintem pedig egy picit minőségibb bt fejes, mint például ez https://www.av-online.hu/fejhallgato/hifiman-ananda-bt-bluetooth-fejhallgato-teszt_3876 mindent átad, amit a nyolcászezres telefon képes kiadni magából )akkor felejtsd el ezt az ársávot, és nézelődj feljebb.Még mindig azt mondom, hogy aki szeret valóban jó minőségben zenét hallgatni, az nem telefonon teszi. És mégegyszer. Nem a BT fejhallgató a szűk keresztmetszet a minőség terén. Azt a szintet amit a telefon képes kiadni magából már bőven tudja egy rendes BT fejes is. Sőt.
Az hogy töltögetni kell, az lehet ellene érv. De telefonos zenehallgatásról beszélünk (hiszen pont az a gond hogy azon nincs jack) , így a folyamatos zenehallgatás amúgy is kuka. Amikor a telefon töltőn van , mehet mellé a füles is.És így van. Mások vagyunk. Én például töltögetem (minden más mellett) a fülest is, mint kábelt bogozzak, télen (mert nyáron valóban egyszerűbb) elvezetgessem a sok gönc alatt hogy ne legyen útban, ne akadjon be sehova. Vigyázzak ne törjön, ne sérüljön a kábel, és véletlenül se akadjak bele, és rántsam ki vele a telefont ( maradjunk a topik alanyánál) , mert ha az ember 800 ezret kiad valamire akkor nem szeretné összetörni a zsebéből kirántva.
Én azt is az előnyökhöz sorolom, hogy nem kell folyamatosan ott legyen a zsebedben a telefon, Lenge nyári cuccban ahol nincs, (vagy csak apró gyenge) zseb , akár le is teheted valahova a telefont és egy egész méternél(!) is távolabb mehetsz tőleCserében töltögetni kell.
Nekem ennyit megér, de abban egyetértünk, hogy mások vagyunk. -
Lajmund
őstag
Hiába veszel jobb jack fülest ha a telefonba lévő dac-ok nem tudjàk kihajtani rendesen. Pedig elèg szèpen leirta a kolléga de nem ment àt.
Amugy meg ha ennyire vergődni akarsz egy kàbelossal akkor van usbc àtalakito.Nem nagy fàradsàg tölteni a bt dac-ot jelen esetemben hetente kètszer. Ezért cserèbe nem vagy a telefonhoz làncolva egy kàbellal meg nem kell figyelni vagy polo alatt elvezetni. És mèg jobban is szól mint neked bàrmi ami telora dugsz.
-
Ricardo
titán
"Tudok olyanról hogy másnak fontos telefonszámok maradtak a telóba."
Telefon memóriában tárolni a számokat? Az első androidos telefonom óta nem csináltam olyat.
Szerk:
A minőségi zenehallgatás szűk keresztmetszete nem a füles, hanem a telefonokban lévő DAC. Vehetsz méregdrága vezetékes fülest, ha maga a hang forrása nem üti meg a szintet.Amit egy (bármelyik )telefon tud, ahhoz egy minőségibb BT fejes is elég.
Egy telefonban lévő DAC nem hajt ki egy komolyabb fejest.
"Mert 100-150e-t inkább egy minőségi Jack-esre adok ki pénzt mint egy Bluetooth-osra."Az igazi minőséget picit feljebb keresd.
Olyan mint a mobilos fotók. Ma már elég jó szintet képvisrelnek, de soha nem lesz olyan jó mint aegy komolyabb céleszköz.
-
Ricardo
titán
"Bővíthető memória. A Sony és a Sharp még mindig miért teszi bele??
Megba Gamermobilokban általában van Jack az sem véletlen. Akkor egy 800e ft csúcs Samsung nem fér el?"
"Ne Ájfonozzon akkor egyen azt. Ne Samsungot."
Fogadd meg a saját tanácsodat csak ne iPhone-t vegyél.
Akkor vegyél Sony, vagy Sharp telefont.
A Samsung nem a te márkád.
Sony meg a Sharp így döntött.
Rétegigény a bővíthetőség, és a jack is.Nézd meg az eladásokat.Mint a pici mobil. Van egy hangos kisebbség aki veri az asztalt, de amikor megjelenik néha egy, nem veszik elegen, így a gyártónak nem éri meg kiadni ilyeneket.A BT fejesek/fülesek rengeteget fejlődtek. Azt tudom mondani amit te a kártyák kapcsán. Aki vesz 800ért vagy egy milláért aegy telefont ne sajnálja a pénzt egy rendes fülesre.
Tárhelyben mae mire nem elég az egy terra?
Időnként archiváld a dolgaidat, hiszen kijelző és az usb is tönkremegy egyszerre az pech, de el is hagyhatod, ellophtják........ és akkor hiába van benne kártya.Régi Symbianos Nokiákon, és Samsungokon.
Előtte meg a monokróm kijelzők voltak. Vissza velük a mobilokba. Mennyivel jobb lenne az üzemidő.
Értem mit szeretnél, de ne komolytalankodjunk már. -
Ricardo
titán
"Természetesen megjegyeném már csak azért is. Ebbe a méregdrága Telóban nincs bővíthető memória és 3,5mm Jack. Mint ha egy AMG Mergában csak szövet ülés lenne."
Jack csatlakozó?
A példádnál maradva. Az manapság egy telefonban olyan lenne mintha egy "AMG Mergában" tekerős ablak lenne elektromos helyett.
A memória bővítés meg csak gyengítené a telefont. A beépített tárhely sokkal gyorsabb, mint bármilyen külső kártya.
4-8K-s videók AI funkciók, és sokminden más ó, ami elég nagy adatmennyiséget generál.
Csak a gond lenne a külön bepakolt memóriával. Főleg hogy lenne sok felhasználó, aki nem megfelelő sebességű kártyát vásárolna, és utána menne az anyázás hogy
" Ennyi pénzt kiadtam ezért a telefonért és lassú. Bezzeg az ájfon."A kamerás résszel és a túlárazással egyetértek. Rengeteg pénzt elkérnek érte, jó lenne kamera szinten is a felső kategóriába pozicionálni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest