- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
-
válasz Fiktivlife #243 üzenetére
A Buds Pro 3-nak szakadnak könnyen a gumiharangjai?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fiktivlife
tag
válasz Beantech #205 üzenetére
HA esetleg meggomdolnád magad akkor még van pár nap a csoportos kedvezményre a Ses-nél. Én vevő lennék egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% ! (igaz ma hír hogy a Buds Pro forgalmazását beszüntették pár hétre mert új gumiharangokat kell gyártani, ugyanis a mostaniak nagyon könnyen szakadnak) HA meggondolod magad, kiabálj rám kérlek
-
soko70
aktív tag
Igazad van, de sokáig az voltam, fel kellett ébrednem
-
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki,
Nekem holnap jon egy Fold6, esetleg barmi kerdes lenne, csak irjatok.
Es igen tudom draga, nem sok valtozas van, de a 3-as Foldtol mindegyiket hasznaltam, ez is kellett. S24U meg itt van, tudom tesztelni egyutt oket, ha valaki erre kivancsi."Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Ma sikeresen beszereztem egy bilikék Flip 6 példányt. Egyelőre még nem költöztem át az elődről, de még ma megejtem a dolgot.
Egy Flip 3-at váltott, és nekem nagyon tetszik a javulás a nyitás-csukás terén. Formára is nagyon dögös lett a szögletesebb keret.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell intézni az ajándék tokot? Valahol láttam, de elbénáztam, és most nem találom.
Előre is köszönöm.
-
worxland
addikt
válasz Beantech #236 üzenetére
Vigyázzatok a 0% THM-mel. Régen (10+ éve) már egyszer meg akartak szívatni, pár nap késéssel fizettem be az utolsó törlesztőt, lett valami kemény 8 forint késedelmi díjam, amit a szerződés alapján az ilyenkor automatikusan életbe lépő plusz szerződésből akartad fedezni, aminek az éves díja 5000 forint volt. Végül nagy kegyesen elengedték, de utána még 10 évig küldözgették az ajánlataikat, amit le se lehetett mondani valami azonosító nélkül, ami nekem soha nem volt.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
veterán
Az megint teljesen más. Mai világban sajnos a nélkül lakást nehéz venni egy átlag embernek szerintem, főleg a nagyobb városokban.
#236 Én is így vagyok vele pár éve már, de régebben használtam ki én is 0% lehetőségeket.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Beantech
tag
A 0% THM az szerintem is teljesen elfogadható. Az más kérdés hogy én még azzal se szeretek venni dolgokat, szimplán számomra kevésbé fáj ha kiadok egyszer egy nagy összeget de 2 hét múlva már elfelejtem és nem azt érzem hogy még 2 évig fizetgetem amikor már esélyesen rég eladtam.
-
klaya86
senior tag
Szerintem ha valaki 0% thm-re vesz telefont,azzal semmi probléma. Végeredményben ugyanott lesz, mintha egyben pengetné ki az árát, csak részletekben annyira nem fájó. Persze aki kamatokkal veszi,azt én sem értem. Mindegy, hogy milyen áron,de kell stratégia az elég szánalmas
-
blueye
veterán
"Szerintem mindenki tudja mire van pénze vagy nincs" - sajnos ez nem így van, sokan kérnek tanácsot tőlem hogy utána ne tartsák be, kezdve a tarifáktól egészen a hitelek felvételéig
Magamnak most Fold 5-öt javasoltam de nem estek az árak annyira hogy kipróbáljam a Fold érzést (lehet hogy lejjebb megyek a szériában, mit javasoltok? ) -
soko70
aktív tag
Én technófob vagyok pont minden új dolog érdekel és próbálom maximálisan kihasználni a technológiában lévő lehetőségeket. Jövő héten jön a Fold6 nem előbb, mert nyaralok . Szerintem mindenki tudja mire van pénze vagy nincs, nem mondom még egy Watch Ultra-t szeretem volna, de azt majd.
-
veterán
Ezt én se nagyon értem.
Ha valaki ilyet vesz az (remélhetőleg van annyi esze), hogy ne egy nyaralás rovására költse el ezt a pénzt a család vagy maga elől. Aki meg mégis az meg is érdemli..
Remélem ma megjön az enyém is.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Usgyi
aktív tag
Így van és mindkét tábornak igaza is van.
500k-ból már el lehet menni nyaralni és sok háztartási nagygépet is meg vehetsz ennél jóval olcsóbban.
Másrészt én is húzom a számát a drága mobilokra, mert szerintem már nagyon túl vannak árazva, mégis a drágák készülékeket veszem mindig, mert ezekhez jobb a támogatás, stabilabban működnek.
Lehet az árazás miatt háborogni csak nincs értelme.
600-800K-ért én se venném meg, de talán később kuponozható leszSamsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
zee36th
csendes tag
válasz N.YCityBoy #218 üzenetére
2 évig használtam Fold4-et , most váltottam 6-ra és ég és föld a kettő használati minősége. Nyílván ez abszolút szubjektív, és még együtt kell élni a 6-ossal, de eddig én happy vagyok vele.
-
veterán
-
domos
senior tag
válasz N.YCityBoy #218 üzenetére
Köszi, Szombat óta használom a Flip 6-ot, nekem nagyon bejött!
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
veterán
Megtapiztam 1 órája mindkettő foldable Samut, hát nem estem hanyatt, ugyan az majdnem, minta 4-es széria óta, csak kicsit finomítottak rajta...ezeket amúgy kb a fold 6-ot olyan 450-ért, a flip 6-ot meg kb 250-ért kellene adják, ennyit talán megérnek, de hát amíg van lószar lesz veréb is Aki megveszi nyitó áron, nos csak gratulálni tudok 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
-
szabessz
tag
Aki múlthèten vagy hétvégén rendelt Samsuntól már megkapta telefont?
Én pénteken rendeltem azót szállításra előkészíte.
Hány nap szokott lenni telefon kiszállítás? -
soko70
aktív tag
Köszi , csak még egy, a beszélgetési hangminőség normál telefonálás közben illetve amikor nyitva van, akár egy TEAMS értekezlet miatt. Nagyon háklis vagyok ezekre, nem szeretem a gyenge minőség nélküli beszélgetést telefonon, sokol rádió minőségben aztán végképp nem. Etalon nálam az IPhone de mostanában majdnem minden telefont kipróbáltam, egyelőre a Motorola üti meg a mércét. Jelenleg éppen 24U-t nyúzok és várom a Fold6-ot, de ezzel sem vagyok megelégedve. Ha már ennyibe kerülnek legyen minőségi.
[ Szerkesztve ]
-
zee36th
csendes tag
Nekem megjött minden egy csomagban (ajándék tok + rendeltem egy műbőr tokot is)
Bementem a SES Store külső fóliáért, kiderült, hogy nincs náluk, aztán tegnap rendeltem egyet 5500 Ft-ért Samsung.hu-ról (fél áron van, és rányomtam még egy 10%-os kupont is), ezt holnap fogják kiszállítani.
Nagyon pörög a Samsung az előrendelésekkel. -
Beantech
tag
Na jól megnyomkodtam én is tegnap a Fold 6-ot szürke és kék szinben is kint volt. A szürke nekem jobban tetszett de csak minimálisan jobb mint a kék. A csillogás egyértelműen kisebb Fold 3-hoz hasonlitva és a kijelző is egy kicsit szélesebb is ami jó teszt neki (3-nál nagyobb az ugrás mert a 4-nél is volt szélesítés).
Nagyon jó az új design rá is fért már a Foldra az biztos.
Jól megnéztem a boltban is a Magic v2-t is (bár kollegámét is már nyomkodtam) nem rossz de valahogy az nem tud lenyűgözni igazán sose, szép és nagyon vékony de a szoftverben nem érzem az erőt (pedig régen Huawei P30 szoftverét nagyon szerettem ez meg kb. egy EMUI). Persze tudom magamról hogy én vagyok kb. a 10% aki a mindennapokban sokkal hatékonyabbnak gondolok egy Fold-ot mint a Magic v2-t. Én nem egy nagy kijelzőt akarok kivül amit nehéz egy kézzel fogni de elég nagy ahhoz hogy sose "akarjam" kinyitni a kijelzőt, kinyitva pedig egyértelműen két kezes tablet nem pedig egy "kinyitott nagyobb telefon".
Venni viszont végül nem fogok fold 6-ot (max az akció miatt egy buds 3-al hogy olcsóbb legyen de eladom) mert ma jó áron vettem egy patika garanciás fold 5-öt és úgy gondolom nem éri meg a kevés fejlesztés azt a + 210-et. -
Lajmund
őstag
Nekem egy éve az orához az ajándék szijat 3 honap email-ezés rengeteg telefonálás után voltak hajlandoak elküldeni. Szarházi társaság. Amugy egyszerre kéne megkapnod ha már tok föleg mert gondolom azzal kéne védeni. Samsungnál ilyenkor nem számitanak hogy kelleni fog sok tok amikor kijön az uj telefon.. Ugyanez volt nálam is. Nem voltak elég szijjal betártazva.. A végén már minden héten háromszor hivtam öket és már csak annyit mondtam hogy szeretném a napi terelö szövegemet mert ahoz nagyon értenek. Terelni azt tudnak. Hulladék egy cég ilyen téren is. Idén az elörendelöi kupont se küldték. És nem vagyok egyedül ezzel. Nem baj majd veszek xiaomit vagy honort ha azok lesznek jó árban.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Kronk
őstag
Yetteltől jött, nem volt hozzá csomagolva, és a membersben sem találom a promóciót...
http://totesz.myminicity.com/
-
janeszgol
félisten
Nálam még mindig az Oppo Find N2 a nyerő kialakításban, méretben. Oppo Find N2 Unboxing! (youtube.com)
-
Kronk
őstag
Vajon mennyi ido alatt jon meg az ajandek tok a fold6-hoz???
http://totesz.myminicity.com/
-
Lajmund
őstag
Tegnap élöben is megnéztem a fold hatot. Nekem is tetszik a szögletes forma, külsö kijelzö talán kicsit élhetöbb de a fene se tudja gyakorlatban ez mennyire érezhetö. Ami viszont lényeges változás hogy sokkal kisebb a hajlitási csik középen a belsö kijelzön. Ugy teszteltem hogy a két telo egymás mellett volt (fold5) és érezhetö és látszodik is a különbség szoval ez kimondottan tetszik és mintha kevésbé tükrözödne a 6 ami szintén pozitiv. A kinyitási érzet szerintem rosszab mint az ötön. Olyan rugosabb érzés a végén az elején meg nem definiált mint az ötön. Nekem az nem jött be, gagyibb érzet. Viszont most elöször láttam élöben a honor v2-t. Hát gyerekek teljesen más dimenzio a samsungoz képest kb érzetre 5 évvel van a samung elött mint külsöre mint belsöre. Böngésztem a beállitások között simán testre lehetne szabni igy valoszinüleg a következö telom nem samsung lesz. V3 vagy esetleg v4 vagy xiaomi fold 4 vagy fold5. Elég volt a márkábol több ponton leirta magát elöttem nem akarok egy regényt irni de a buggos frissitésekböl a hulladék patkány ügyfélszolgálatbol meg az egész vállalat hozzáállásábol elegem van igy röpke másfél év alatt ex 23 ultra és fold 5 tulajként. Most igy érzem aztán lehet idövel változik.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
zee36th
csendes tag
Vizuálisan sokkal jobb, szélesebb valamivel (Home Assistant dashboard-om pl kicsit el is csúszott), jót tesz neki, hogy szögletes (kívül és belül is).
Pötyögni kb ugyanolyan, bár még tapasztalgatom, tegnap este kb folyamatosan köldökzsinóron volt a Fold4-gyel a transzfer miatt. -
kbadam83
senior tag
Én lehet Flip 6 eladom ha érdekel privát nekem és megbeszéljük
-
veterán
Nekem volt Fold5 is és most adtam el másfél hete kb, de akkor is első kézhezvételnél érződött már az üzletben is a Fold6 "mássága". Iszonyat bejön a szögletes forma és ez a Hinge szerintem nagyon el lett találva úgy nyílik, mint egy könyv kb érzésre. Leadtam az előrendelést, mert sajnos 512-es verzió nem volt készleten a szürkéből szóval várok rá picit..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
zee36th
csendes tag
Most jött meg nekem a Fold6, fekete előrendelős, brutál jól néz ki élőben. Nem volt még a kezemben Fold5 és így nekem megvan a Wow érzés (hogy végre pl nincs rés összecsukott állapotban..). Hátulja nemcsak sima mintás, 3D is a minta rajta.
Elkezdek átköltözködni a 4-esből.[ Szerkesztve ]
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% a SES-nél !
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en.
-
soko70
aktív tag
válasz gilfoyle #169 üzenetére
A szürke szín inkább ezüst vagy olyan mint a szürke 24U? Megrendeltem, elvileg 25-én kapom. Volt F4 vagy F5, azért van 14 napom ha használhatóbb a külső, akkor marad. Elvileg jár ceruzás tok a membersb-en ez igaz? Viszont erre is hosszú a támogatás mint az S24U-nál, mintha úgy emlékeznék a bemutatókból.
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
Nalam az 5-ön a tollal csak a belső kijelzőre lehet írni, a külsőre nem.
Vajon a hatoson is így maradt?Csak futni kell!
-
-myself-
tag
Vajon a flip tudja idén a vezetékes DEX funkciót? Vagy még mindig tiltva van
Nexus forever...
-
gilfoyle
őstag
Ez a webáruházas fekete "dombornyomott" hátlap nagyon jó, bejön... Sajnálni fogom eltakarni tokkal/skinnel. Pedig el kell mert nem szeretném ha sérülne...
-
kbadam83
senior tag
Kár volt megnézni az új Flip-et A boltból már azzal jöttem ki
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
Sziasztok A kijező allati kamera milyen?
-
gilfoyle
őstag
Telekomban egy szürkét tudtam megnyomogatni, az nagyon jól nézett ki. Boltban én ezt választanám, nekem a telefon fekete vagy szürke, a többi túl csajos.
Fekete jön holnap, bár a mintás hátlaptól kicsit tartok. Meglátjuk.Szubjektív vélemény első látásra a külsőről:
A fogása szerintem jobb lett a szögletesség miatt, a vastagság érezhetően csökkent. Viszont képarányban nem érzékeltem a változást. Talán mintha a külső kijelző kicsit szélesebb lenne Talán…
A nyitás-zárás sokat változott, könnyen nyílik, de megvan benne a határozottság, nem olyan lagymatag érzés. Összecsukni is könnyebb, a végén határozottan “kattan” a helyére.
A zsanéron is reszelgettek ezt-azt előnyére.
A belső kijelző fényereje nekem már túl fényes volt az üzleti fényviszonyok közt, azt nem néztem hogy auto állásban volt-e.
Engem meggyőzött az alatt a 10 perc alatt amíg várakoztam. -
tag
Aki látta élőben a Fold-ot, melyik színben néz ki a legjobban? (Tudom szubjektív a dolog, de mégis ? )
Én most a promó képek alapján a ködös ezüstöt választanám.[ Szerkesztve ]
Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
senior tag
A buds és buds pro vonalat szépen lekopintották az Appleről, kialakítás, elnevezés… még a marketing képek is tök ugyanolyanok, ugyanabból a szögből…
Ilyen kaliberű gyártótól többet várok.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
veterán
válasz Elit3Zotya #163 üzenetére
Elérték az IPX8-at amit a Fold3 már tudott szóval ezt nagy előnynek nem mondanám.
Töltési sebességre nem tudok mit mondani, ahogy az Apple a Samsung is le van maradva a kínaiakhoz képest.
Szoftver ahogy mondod kinek mi. Próbáltam már sokat és én szeretem a OneUI-t droidok közül talán a legjobban, de iOSt mondanám a legsmoothabb és stabilabb rendszernek.
Elérhetőség sajnos gáz. Jó lenne a verseny és nem rossz ami van, de amíg csak fél szürke importban oldható meg szinte garancia nélkül nem igazán van miről beszélni.
Utolsó bekezdéssel egyetértek.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
addikt
víz és porálló Foldable nincs másik
Honor v3, Vivo x fold 3 pro.(sokkal gyorsabb vezetékes és vezeték nélküli töltéssel, sokkal nagyobb aksival, és vékonyabb/könnyebb házban, nagyobb felbontású kijelzőkkel, jobb kamerákkal)a szoftver is a legjobb.
Kinek mi, ezek mind annyit tudnak, hogy kb lehetetlen kihasználni őket és olyan smooth rendszer mint pl az origin os, jelenleg szerintem nincs még egy.Elérhető mindenhol
Na ez tuti, hiába lesz globál a v3 és az x3 pro, ha venni nem tud az ember, akkor csak az marad a legjobb, ami van.A nagy előnye a samsungnak az, hogy megszokták az emberek és már tényleg jó a felület is amit adnak, a hozzá tartozó ökoszisztéma és a támogatásról nem is beszélve.
Itt nálunk kényelmesebb egy samsungot használni, ezért még ha más területen le is marad, még is inkább azt választják az emberek.
Csak most már ez szerintem édes kevés, mert ezeket leszámítva, minden tekintetben oda verik.
Ez mondjuk nem is baj, mert jó ha lehet választani és nagyobb lesz a verseny is a gyártók között.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
klaya86
senior tag
Remélem majd az s25u-nál kicsit jobban oda teszi magát a Samsung, nem úgy mint a Fold esetében.
-
Laraxior
titán
Amazon kódok, ha esetleg valaki...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
veterán
válasz Elit3Zotya #147 üzenetére
Elérhető mindenhol, víz és porálló Foldable nincs másik és a szoftver is a legjobb. Van még sok előnye a sok kínaihoz képest, de az a baj mostmár egyre jobban csak erre támaszkodva megpihentek és minimális dolgokkal rukkolnak elő...
-
Hallosz
senior tag
Az imént kézbe véve alaposan megnyomkodtam mindkét hajlíthatót. A design változatlanul bejövős, a nyitás csukás nagyon szofisztikált. A gyűrődést addig veszem észre, ameddig odakoncentrálok, ahogy a képernyőn megjelenő infóra figyelek, "nem látszik" a hajtási nyomvonal.
A Fold amelyik jobban vonzott, de így kézben, inkább a Flip a befutó.(Van egy S24+ telóm, és egy TelekomPro másodlagosnak. Azt veszem észre, hogy inkább a TelekomProt viszem magammal mint az S24+-t. Rengeteget telefonálok, SMS, Viber, Messenger, Andrid Autóval navigáció. Ezek zökkenőmentesen futnak egy 98.000 Forintos cuccon is, meg a 400 ezres Samun is.
Most hogy vegyem rá magam, hogy vegyek egy Flippet, vagy Foldot? ) -
addikt
Mindenképpen megakartam várni a fold6-ot, hátha tényleg oda teszi magát a samu végre, de így hogy valóban szinte semmi nem változott a külsőn kívül, és az ára még is jóval több lett, egyenlőre inkább kihagyom.
Ebben verhetetlenek. meg a szoftveres támogatásban.
Brutálisan jó a támogatás.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
domos
senior tag
Ma átvettem a Flip 6-ot, nagyon fun kis cucc. Fő telefonnak nem használnám (így első blikkre), de bohóckodni jó lesz
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #147 üzenetére
"Csak ugye a samsung nagy előnye, hogy bejelentést követően, pár nap és már kapható is."
Ebben verhetetlenek. meg a szoftveres támogatásban.
-
addikt
A legnagyobb gyengeségén próbált a samsung javítani, ami részben sikerült is, vékonyabb és könnyebb is lett végre.
De ennél már tavaly tudott jobbat pl a Honor v2, a v3 meg megint 2 évvel előtte jár kialakításban, szerintem.
Nekem volt fold5 és v2 is, de a v2 élőben hozzá képest egy igazi kis mestermű kialakításban.
Élőben érdemes lenne megnézni a konkurenciát is és akkor lenne viszonyítási alap.
Csak ugye a samsung nagy előnye, hogy bejelentést követően, pár nap és már kapható is.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
veterán
Igen kimondottan. De a zsanér amin én nagyon el voltam ámulva. Annyira könnyen nyílik és olyan "jó érzés". A crease látszata az szerintem ugyan annyi, mint eddig viszont érzésre sokkal kisebbnek hatott azalatt a pár perc alatt.
-
veterán
Megtapiztam a Fold6-ot. Nem kellett volna... Nem fogom még beadni a derekam, de tuti fogok venni. Annyival jobb a fogás, nyitás érzés és a design, hogy omfg...
-
-
zee36th
csendes tag
Nekem azt mutatja, hogy már kiszállítva, de azt nem írja,hogy mikor érkezik meg
Tegnap éjfél körül rendeltem meg, remélem jön akkor hétfőn. -
Usgyi
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a négyzetes design. Tetszik a kicsit szélesebb elülső kijelző is. De nekem ez a modell nem hoz annyi újítást, hogy úgy érezzem váltani szeretnék. A töltési sebesség, pedig már-már a vicc kategória.
Jelenleg fold 5 készüléket használok...Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
gilfoyle
őstag
Most nézem, július 15 a várható kiszállítás a Samsung oldala szerint.
-
xedamen
senior tag
Ha minden igaz, akkor hivatalos a Magic V3
- 9.2mm
- 5150 mAh
- IPX8
- 66W vezetékes / 50W vezeték nélküli töltés -
Ricardo
titán
"Mert nem szinkronizált vagy nem a SIM re lett mentve."
Kimentve?
Oda sem kerül. Alapból nem oda írom amikor megkapok egy számot.
"100-150e Jobb Jack fülest veszel mint Bluetooth-osat. "
Nem ezt mondtam.
Azt mondom, ha annyira fontos a minőségi zenehallgatás, gondolom igen, hiszen szerinted a jobb BT fejesek sem elég jók ( szerintem pedig egy picit minőségibb bt fejes, mint például ez https://www.av-online.hu/fejhallgato/hifiman-ananda-bt-bluetooth-fejhallgato-teszt_3876 mindent átad, amit a nyolcászezres telefon képes kiadni magából )akkor felejtsd el ezt az ársávot, és nézelődj feljebb.Még mindig azt mondom, hogy aki szeret valóban jó minőségben zenét hallgatni, az nem telefonon teszi. És mégegyszer. Nem a BT fejhallgató a szűk keresztmetszet a minőség terén. Azt a szintet amit a telefon képes kiadni magából már bőven tudja egy rendes BT fejes is. Sőt.
Az hogy töltögetni kell, az lehet ellene érv. De telefonos zenehallgatásról beszélünk (hiszen pont az a gond hogy azon nincs jack) , így a folyamatos zenehallgatás amúgy is kuka. Amikor a telefon töltőn van , mehet mellé a füles is.És így van. Mások vagyunk. Én például töltögetem (minden más mellett) a fülest is, mint kábelt bogozzak, télen (mert nyáron valóban egyszerűbb) elvezetgessem a sok gönc alatt hogy ne legyen útban, ne akadjon be sehova. Vigyázzak ne törjön, ne sérüljön a kábel, és véletlenül se akadjak bele, és rántsam ki vele a telefont ( maradjunk a topik alanyánál) , mert ha az ember 800 ezret kiad valamire akkor nem szeretné összetörni a zsebéből kirántva.
Én azt is az előnyökhöz sorolom, hogy nem kell folyamatosan ott legyen a zsebedben a telefon, Lenge nyári cuccban ahol nincs, (vagy csak apró gyenge) zseb , akár le is teheted valahova a telefont és egy egész méternél(!) is távolabb mehetsz tőleCserében töltögetni kell.
Nekem ennyit megér, de abban egyetértünk, hogy mások vagyunk. -
Lajmund
őstag
Hiába veszel jobb jack fülest ha a telefonba lévő dac-ok nem tudjàk kihajtani rendesen. Pedig elèg szèpen leirta a kolléga de nem ment àt.
Amugy meg ha ennyire vergődni akarsz egy kàbelossal akkor van usbc àtalakito.Nem nagy fàradsàg tölteni a bt dac-ot jelen esetemben hetente kètszer. Ezért cserèbe nem vagy a telefonhoz làncolva egy kàbellal meg nem kell figyelni vagy polo alatt elvezetni. És mèg jobban is szól mint neked bàrmi ami telora dugsz.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
Nyilván. Van olyan hogy nem jut el az illető el a telefonszám a kimentésig. Mert nem szinkronizált vagy nem a SIM re lett mentve. Kicit a gyártoknak illene alkalmaszkodni a felhasználói ügyetlenségekhez (főleg 800e ért) Vannak idősebb felhasználók akik nem annyira egyértelmű mint nékünk.
"A minőségi zenehallgatás szűk keresztmetszete nem a füles, hanem a telefonokban lévő DAC." Jack nélkül eléggé nehez. Valamint a legjobb Bluetooth füles nem tud annyit jelenleg mint egy telefonos DAC+Jack+Minőségi Jack füles vagy fejes. Mert az erősítiést már maga a fülesben van. A telefon pedik csak adatot közöl. Valamint szerintem jóval kevesebben vennének Bluetooth-os fülest ha lenne Jack. Ez már üzletpolitikai ami szerintem nem felhasználó barát.
100-150e Jobb Jack fülest veszel mint Bluetooth-osat.
Aki pedig tényleg Audiofan az vesz egy xy Mobil nem a legjobbat.és 300-400e egy hordozható minőségi veszteség mentes lejátszót. Ettől függetlenül továbbra is tartom hogy a Fold széria túl drága ahoz hogy Jack-t ne tudjon. És túl drága ahoz hogy ne legyen meg a szabad választási lehetőség.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
xedamen
senior tag
Kicsit az is mókás, hogy a Samsung.hu 225 ezret ad a 256-os S24 Ultráért és 250 ezret az 512-es modellért. A samsung.co.uk tárhelytől függetlenül 699 fontot, ami 300 ezer forint, a Samsung US oldalon 900 dollárt adnak tárhelytől függetlenül az S24 Ultráért, ami 330 ezer forint. A US oldalon így az 512-es Fold 6 beszámítással 999 USD, ami 360 ezer forint mindenféle kupon nélkül. Itthon lejön a 40 ezer (amúgy nekem nem vonja le a kosárba) készülékbeszámítási kedvezmény, plusz visszafizetnek majd egyszer 250 ezret az 512-es S24-re, a végösszeg így 590... Valahogy nem érzem fairnek, akkor sem ha a US árak áfa nélküliek, hiszen New York-ban például extra 25-30 ezer jönne rá, így is 400 ezer alatt maradna, közelsem 600 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Ma megnéztem élőben az új szériát (az órát is), és azt kell mondjam nagyon tetszik. Jót tett neki a szögletesítés. A Fold, és a flip is szebb lett, mint az előd.
A képek alapján a Watch ultrácal kapcsolatban voltak fenntartásaim, de élőben az is tetszett. -
Lajmund
őstag
+1
Amúgy egy rendes bt dac füles kombo is fényévekkel jobb mintha teloba dugnàd. LDAC minőségben hallgatok zenét és mindent a leirásomba szereplő komboval. Használtan 60 volt a dac és a füles. Kb mindenre is elég. Dughatsz bàrmit teloba direktbe nem tudna semmi ilyen teljesítményt. És a szabadság hogy nem kell kábellal szórakozni mindent megér.
-
Ricardo
titán
"Tudok olyanról hogy másnak fontos telefonszámok maradtak a telóba."
Telefon memóriában tárolni a számokat? Az első androidos telefonom óta nem csináltam olyat.
Szerk:
A minőségi zenehallgatás szűk keresztmetszete nem a füles, hanem a telefonokban lévő DAC. Vehetsz méregdrága vezetékes fülest, ha maga a hang forrása nem üti meg a szintet.Amit egy (bármelyik )telefon tud, ahhoz egy minőségibb BT fejes is elég.
Egy telefonban lévő DAC nem hajt ki egy komolyabb fejest.
"Mert 100-150e-t inkább egy minőségi Jack-esre adok ki pénzt mint egy Bluetooth-osra."Az igazi minőséget picit feljebb keresd.
Olyan mint a mobilos fotók. Ma már elég jó szintet képvisrelnek, de soha nem lesz olyan jó mint aegy komolyabb céleszköz.
[ Szerkesztve ]
-
dz1989
senior tag
Itt nem komolytalanságról van szó hanem beszűkűltségrő. Valamint arról hogy tudják a gyártok hogy bármilyen meredek idióta dolgot kitalálnak úgy is megveszik, ami azt jelenti hogy tulajdonképpen minket felhasználókat nem is tisztelnek eléggé. Csak a az anyagi haszon önmagában. Amúgy Sony vagy Sharp o-t vennék ha lenne hozzá beépített Wacom-os Pen. Fura hogy csak a Samsungnak van sajnos. A Motorola Pen-es teloja nem az igazi és még a hadver is gyenge. Amúgy a Samsung az Én márkám volt amig nem vették ki a Jack-t és a bővíthető memóriát. Itt elvárható hogy egy 800e Ft os telónál minnél több lehetőség legyen az adatok kimentésére és ebben nagy segítség lehet a bővíthető memória. Valószínűleg nem csak én jártam így hanem más is. Tudok olyanról hogy másnak fontos telefonszámok maradtak a telóba. Azért is írom hogy visszabutulás a nem bővíthető memória.
Persze hogy ez a kettő réteg ha rákényszeritik az embert. Szóval nem az csak neked megmagyarázzák hogy neked mi a jó.
Fülesre nem is sajnálnám de az igazi minőségi fülesek azok Jack-esek. Mert 100-150e-t inkább egy minőségi Jack-esre adok ki pénzt mint egy Bluetooth-osra. 800e meglegyen a lehetőség erre is. Nem mindenkinek jön be ez a mai terd csak sokan kénytelenek elfogatdni. Mert telefont kell cserélni zenét szeretne halgatni. Aki pedig jo érvekkel szót emel ezek a dolgok ellen azt pedig hülyének néziki.Nem az a kérdés hogy jó-e az érvem arról hogy külön tárhelyre lenne jó telepiteni az Oprendszert hanem hogy más mennyire beszűkűlt.😉😉😉
Vannak régi ötletek amit ma is lehetne alkalmazni de ehez egy fajta nyitottság kell. Ja nem jó mert az már túl felhasználó barát lenne és nem lehetne. Mind1Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Fold 3 tulaj vagyok, nem érzem szükségét hogy évente ki adjak 1 Millát.
Nem sok előnye van a fold6-nak. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a cikket. Fold 3-am van, ha nem romlik el ,úgy érzem idén nem váltok.
A jövő most van
-
SX Wave
aktív tag
válasz janeszgol #100 üzenetére
Értem én, hogy ezzel eladni készüléket nagy pofátlanság és ezen lehet háborogni. Viszont ha nem kell, akkor letiltod és nem használod. Ennyi
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest