Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dz1989

senior tag

válasz Ricardo #90 üzenetére

Itt nem komolytalanságról van szó hanem beszűkűltségrő. Valamint arról hogy tudják a gyártok hogy bármilyen meredek idióta dolgot kitalálnak úgy is megveszik, ami azt jelenti hogy tulajdonképpen minket felhasználókat nem is tisztelnek eléggé. Csak a az anyagi haszon önmagában. Amúgy Sony vagy Sharp o-t vennék ha lenne hozzá beépített Wacom-os Pen. Fura hogy csak a Samsungnak van sajnos. :U A Motorola Pen-es teloja nem az igazi és még a hadver is gyenge. Amúgy a Samsung az Én márkám volt amig nem vették ki a Jack-t és a bővíthető memóriát. Itt elvárható hogy egy 800e Ft os telónál minnél több lehetőség legyen az adatok kimentésére és ebben nagy segítség lehet a bővíthető memória. Valószínűleg nem csak én jártam így hanem más is. Tudok olyanról hogy másnak fontos telefonszámok maradtak a telóba. Azért is írom hogy visszabutulás a nem bővíthető memória.
    Persze hogy ez a kettő réteg ha rákényszeritik az embert. Szóval nem az csak neked megmagyarázzák hogy neked mi a jó.
    Fülesre nem is sajnálnám de az igazi minőségi fülesek azok Jack-esek. Mert 100-150e-t inkább egy minőségi Jack-esre adok ki pénzt mint egy Bluetooth-osra. 800e meglegyen a lehetőség erre is. Nem mindenkinek jön be ez a mai terd csak sokan kénytelenek elfogatdni. Mert telefont kell cserélni zenét szeretne halgatni. Aki pedig jo érvekkel szót emel ezek a dolgok ellen azt pedig hülyének néziki. :(((

Nem az a kérdés hogy jó-e az érvem arról hogy külön tárhelyre lenne jó telepiteni az Oprendszert hanem hogy más mennyire beszűkűlt.😉😉😉
    Vannak régi ötletek amit ma is lehetne alkalmazni de ehez egy fajta nyitottság kell. :U Ja nem jó mert az már túl felhasználó barát lenne és nem lehetne. Mind1 :(((

Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung

Új hozzászólás Aktív témák